Імміграція до Манітоби
-
Дякую 🙂 Так у свій час саме так і писали. Ну, і де сказано, що не можна чорновик: то ж можна, якщо встигаєте по часу, то хоч три чорновики пишіть. Як Ви думаєте, яка задача тесту: перевірити наскільки гарно Ви пишете, чи наскільки граматично та орфографічно правильно? Звичайно, якщо через речення буде викреслення-виправлення, то це погано, але якщо Ви кілька таких виправлень зробите на всі 250 слів, то то абсолютно некритично і не потребує переписування на чистовик.
-
Колеги, є питання по вимогам до роботодавця. На оф сайті пишуть. Your employer must be incorporated or registered... and operating as a business that has an established production capability, plant or place of business in Manitoba. 1. Якщо я працюю на великі трансканадські компанії типу ikea, canadian tire і тд, які мають магазини в Манітобі, але хедофіси поза межами, це всерівно вважається manitoba employer? 2. Якщо я працюю через рекрутингове агентство ремоут (контракт з агентством, воно зареєстровано в Манітобі), але роботодавець скажімо в Онтаріо.? Тобто чи вважається рекрутингове агентство за роботодавця Манітоби? Дякую за відповідь заздалегідь.
-
)) ага, як у школі, і обов'язково каліграфічним почерком. Шановні ну, дорослі ж люди, і такі запитання, як другий клас, третя четверть: ну от як на Вашу думку, можуть бути варіанти можна чи ні чорновик-чистовик, зошит в лінію, клітинку чи кружечок?.. У Вас є час на завдання - якщо за відведений час, Ви можете написати, хоч три рази (чорновик, чистовик, еталон), то будь ласка - які проблеми.
-
Я мала в Польщі його ,зараз треба змінити де маю працювати
-
Так, на CELPIP Вам видається 2 листочка, ручки. Можете занотовувати все що встигнете. Якщо не вистачає 2 листочків - можете попросити ще один. Мені вистачило 2.
-
Раніше в чаті надавали відповіді на ці питання: У Вас Open work permit. Швидше всього, якщо не встигли подати документи на PR, Вам потрібно буде оформляти новий закритий перміт під конкретного роботодавця. Якщо буде подана аплікації на PR і Ви отримаєте acknowledgement of receipt (номер файлу), то зможете податися на bridging work permit. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/extend-permit/bridging-open-work-permit.html