Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка в розділі Application history номер файлу- це номер над UCI?
-
Доброго дня, виникло таке питання. Якщо я звільнюся після 6-7 місяців на роботі і піду отримувати ліцензію (це не коледж, немає занять) щоб працювати в манітобі. І буду працювати/активно шукати роботу за сфері де я ліцензуююся, я можу йти за swo? Чи мені потрібно працювати фулл там обов’язково навіть якщо на іншого роботодавця? Також є варіант продовження освіти в Україні дистанційно з митою саме відповідати вимогам майбутьної професії у манітобі і работа парт тайм у цей час манітобі.
-
Всім доброго дня, може хтось брав крімінал рекорд зі Швейцарії? На сайті у них вказано, що можливо зробити електронну довідку, або паперову по пошті. І також вказано, що паперовий можуть перекласти вони і завірити, а електрону-ні. Яку краще зробити для ПР?
-
SWO вимагає зв'язку з провінцією, чим може слугувати попередній досвід. Вимогa про постійне працевлаштування стосується SWM.
-
Дякую
-
Зрозуміло, дякую. Просто цей нюанс не дуже пояснюється на офіційному сайті нажаль.
-
Ви не оформлюєте цей статус… Просто додаєте документи, які доводять, що ви давно у стосунках Спільні банківські рахунки, контракти на оренду, квитки на літаки зі спільних відпусток, фотографії за різний період у різних локація, листи від друзів, які підтвердять ваші довгі відносини