Імміграція до Манітоби
-
-
Дякую, я знаю. Я буду клеймити найвищій ступінь, але я думав, що потрібго вказати усі дипломи, які є починаючи зі шкільного атестату, не прав я?
-
Доброго дня. Чи підкажете, чи можливо в Україні через посередників без довіреності взяти дублікат свідоцтво про одруження і розлучення з архіву, також документи з пожатковю якщо було ТОВ. Потрібна справка що немає заборгованості перед державою. Якщо так, може хтось має контакти таких людей. Дякую на перед
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, заповнюю на номінацію від провінції. Там де треба завантажити документи, як завантажити і оригінал, і переклад? Бо там коли вибираєш завантажити документ, то можна вибрати тільки один? Або я щось не так роблю Або не зрозумів, як то робити? Дякую
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка,якщо я зараз в Канаді і мені потрібна справка про несудимість с Польщі для подачі на PR Можливо якось замовити її онлайн чи потрібно особисто їхати по неї?
-
Дякую
-
В США та Канаді медшкола по кількості годин та предметів на голову вища від України та Польщі, для прикладу. Для лікаря тут потрібно здобути бакалавра у певних majors, а тільки потім поступати до медшколи, де ще вчитися 4-6 років. Тобто, в цілому до 10 років навчання. Для хірургів до 13 років.