Імміграція до Манітоби
-
Тобто між 1м та 2м кроком відсіюють ще людей, які не подали вчасно документи, або не підтвердили свої слова.
-
Тут люди постійно плутаються. Коли ви подаєтесь на EOI - вас не просять ніяких документів. Просто заповнюєте форму, де пишете, я магістр, і англійська в мене 12 з 12 по всіх критеріях і т.д. Тобто вибрати можете, що завгодно. От по цій формі на перші фазі вас і можуть вибрати. Потім, якщо вас обрали,то просять підтвердження усіх ваших слів на номінацію і дають 60 днів.
-
Тут я не можу сказати, так само готуюсь на подачу документів. Адміни волонтерять і можу підказати мабуть, бо є більш компетентними
-
І ще раджу, одразу глянути на сторінку по Letter of Advice to Apply Якщо ви тільки плануєте податися на EOI за місяць. Вже починайте готувати пакет документів. Там не мало робити по перекладам, конвертації в PDF, щоб було менше 2 Мб, збору листів про досвід роботи, а якщо був приватним підприємцем, то там взагалі пекло по документій роботі.
-
Побачимо.
-
Ну, зараз пішла перша хвиля тих, хто прибув в квітні. Якраз пів року було в жовтні, якщо одразу роботу знайшли.
-
Так, це досить велике спрощення. Якби залишили вимогу близьку до IELTS 7 - пиши пропало. 80% точно додому поїхало б.
-
Так чолов'яга пише що шанси нереальні так як бал грає вирішальну частину. В мене просто на даний час всі ці вимоги виконані , навіть прогнозований бал 62-64 , але наскільки я розумію вірогідність дуже мала
-
Трохи не так. 60 балів - це зелене світло для EOI. EOI - це вже рейтинговий пул і конкуренція з тисячами чи десятками тисяч людей. ЕОІ має підрахунок балів на сотні вже. Однак і там є нюанси. SWM також має окрему вибірку тільки для тих, хто живе і працює в Манітобі. SWO відкрите для цілого світу
-
Просто обіцяли спрощену программу, люди лоханулись і сюди поїхали. А по факту виходить що навіть з пула не виходиш, тоді в чому спрощення?
-
Бо якшо такі приколи то людям сюди краще взагалі не їхати а їхати в нормальні міста
-
Дякую, побачив. З дуру перевірив лише перший закріп і не побачив що там інші є.
-
Не зовсім розумію. Я попадвю в окрему вибірку якщо працював колись в манітобі, чи якщо працюю зараз і маю мову?
-
Згоден. Рівень 4 то взагалі - London is the capital of Great Britain. То ні про що, якщо порівняти з EE - де мінімальна IELTS 7