Імміграція до Манітоби
-
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи є в групі ті, хто подавав заявку на номінацію в середині травня? Чи Ви ще чекаєте? Чи вже отримали номінацію? Дуже цікаво дізнатись досвід інших. Я ще досі чекаю. Заявку навіть не взяли ще в роботу. Мені здавалось, що раніше процес опрацювання заявок був швидший, але можливо, я помиляюсь. Наперед дякую за відповіді
-
Дає завантажити тільки один файл, але як тільки ви його завантажите, можна буде додати ще один. Коли завантажуйте переклад, потрібно буде поставити «галочку» що це переклад а не оригінал
-
Доброго дня. Хтось отримував нещодавно AOR? Я місяць тому подався - ще нічого нема
-
Мені моя мама робила витяг свідоцтва про розлучення - на основі її паспорту замовляла моє свідоцтво про народження і потім на підставі свідоцтва робили витяг про розлучення….якось так🤪
-
Ми подалися 18.05 Чекаємо... Поки статус received як і був... Перевіряємо кожен день і тиша ( Мабуть все ж таки сезон відпусток.
-
Я теж подала 18 і теж ще чекаю. Дякую за відповідь! Гарного дня!
-
Скани
-
Підкажіть на скільки цей калькулятор офіційний? Цікавить чи можна на 100% довіряти йому?
-
Тому так, якщо 3, то здавати тест ще раз бо мінімум 4 треба