Імміграція до Манітоби
-
Написали в приват. Відмова на федеральному етапі. Аплікант не надав довідку про несудимість з Бахрейну. IRCC два рази писали йому надати довідку, два рази давали 30 днів, але аплікант так і не зміг отримати довідку через посередників. У тій країні жив 4.5 місяців у 2017 і 7 місяців у 2019. IRCC написали, що аплікант може податися ще раз, якщо буде мати довідку та поки дійна номінація від провінції. Такі от справи. На федеральному етапі був з лютого 2023.
-
Бажаю вам, щоб були кілька днів. Взагалі під час імміграційного процесу потрібно бути дуже терплячим і не чекати статус аплікації кожен день. Тільки нервуєтесь більше 😁 (порада від чувак з громадянством Канади 🤣) Так, очікування нервує та впливає на моральний стан, але це частина процесу.
-
Доброго ранку усім. Підкажіть, будь ласка, я зробила переклад свідоцтва про народження дистанційно в перекладача з України. Він мені скинув переклад відсканований. Чи потрібна мені паперова версія перекладу на різних етапах подачі чи достатньо сканкопії, бо ж мені потрібно і так її в електронному вигляді подавати