Імміграція до Манітоби
-
До того ж батько біологічний обміняв своє громадянство на російське, де немає дитини в нього, а по українському законодавству дитина має батька😔 який не відповідає ні на які запити від українських установ, якось так
-
Так дозвіл на виїзд від батька є , який прийняв візовий центр перед відкриттям візи, немає підстав звертатися до поліції. Дякую за відповідь
-
Це було як дозвіл для виїзду, але дякую
-
Громадянство не можна просто обміняти. Можна набути додатково друге, третє і т.д., але не обміняти одне на інше. Він досі громадянин України і до нього застосовується усе законодавство України як і раніше. Але так, найкращий варіант це домовитися з ним про цей дозвіл для дитини. Або вирішувати ці питання в суді. Хоча це довгий шлях і не факт, що щось вийде.
-
Вже понад 4 роки, мало що виходить в Україні , можливо є якась можливість не ПР, а продовжувати легальне перебування у Канаді дитині, до її повноліття наприклад 🙄 або на паро років, або паспорт і стаді перміт закінчується за 16 місяців, чи можна подати на новий паспорт тут і продовжити стаді перміт? Можливо хтось має контакт до міграційного консультанта, який міг би взятись за нашу справу☺️ Вірю що все вийде, у Європі ми добились тимчасового перебування, вірю що і тут вийде
-
Можна спробувати. Принаймні, люди зараз подаються, якщо був старий паспорт раніше і ворк перміт або стаді перміт були менше, ніж три роки. Але якщо подаватися на PR, то згода батька все одно буде потрібна.
-
Але чи можна на новий паспорт продовжити стаді перміт?
-
Тимчасове перебування у вас вже є. Для вас це ворк перміт, для дитини - візітор рекорд або стаді перміт. До дати вказаної на них, ви тимчасовий резидент Канади. Щодо паспорта, так, ви можете зробити закордонний паспорт через консульство України в Торонто або Едмонтоні, або у Вінніпезі, якщо консул приїде на виїзну сесію. Це трохи довго і вимагає зусиль, щоб зареєструватся і все подати, але паспорт можна виготовити.
-
Дякую,
-
Мені не надали довідку з Китаю , але я засабмітила Letter of Explanation від себе та від агента на 67 сторінок з включенням історії свого життя за 4 роки . Начебто все добре поки, написали , що документи прийняті , прийшов Pre-arrival Services Letter ( я знаю , що цей лист майже нічого не означає) . Якщо все-таки узгодять PR , напишу більш детальніше про це )