Імміграція до Манітоби
-
Виходить шо сказкі про спрощену систему - фуфло ?
-
EOI: SWO - Ви не в Канаді і колись працювали тут пів і більше року - Ви в Канаді і пропрацювали пів року і вас чи ви самі звільнилися В першу чергу розглянуть ваш профіль, бо ви з України SWM - Ви в Канаді, в Манітобі. Працюєте фул тайм і маєте довгостроковий job offer Вас відбирають з усіма кандидатами (Індія, Філіппіни і всі, всі,всі)
-
У вас усе сплуталось Послідовність ЕОI >> Apply for Nomination >> Federal immigration program
-
Точно
-
На сайті ircc чітко вказано по кует через які краіни можна летіти, яких не має в списку то вже ви ризикуєте, хоча і пропускають всіх, но буває всяке
-
Не буду казати, Вінніпег
-
Доброго вечора. Дякую за вашу розповідь. Розкажіть, будь ласка, а в яке місто прибули і в чому саме полягає робота?
-
Доброго вечора всім, можливо комусь цікаво, прилетів 1 листопада, 18-го вже заселився в квартиру, 21-го виходжу на роботу. Я з першого дня шукав квартиру і кожен день відсилав резюме, приблизно десятки 3 відіслав, тільки на ті роботи які можу робити або підходять, 4 людини відгукнулися, одна фірма за містом, без машини ніяк, тому на співбесіду не ходив, хоча сьогодні менеджер тієх фірми написав, що все таки хотів зустрітися, щось придумав напевно, 1 людина перенесла зустріч на понеділок, з однією була співбесіба, виявилося нас там 4 українців і один росіянин, всих взяли на роботу, в кого є права канадійські зарплата на 1$ більша, на старт 19$ за годину, на початок це нормально, дальше будуть піднімати. І я впевнений що мені ще будуть писати за роботу. Я це все до того, що хто шукає роботу і житло, то знайде, 1 хлопець 5 днів назад прилетів, в понеділок вже до праці, як що хтось вибирає супер роботу з зарплатою в 25-30$ на старт, то і за пів року не знайдуть, багато чув по 2 місяці не можуть нічого знайти. Англійська слабка А1-А2. Місто Вінніпег. Така історія.
-
З Варшави до Торонто, з Торонто до гамільтона на рейсовому басі (менше години дорога) і з гамільтона в Вінніпег. Це один з варіантів
-
Ви все вірно кажете. Тільки ваше питання вже розглядалось у чаті. Ви б могли витратити трохи більше часу на пошук, а не писати в 100500+ раз одні і ті запитання.
-
Ну ,взагалі, телеграм канал зроблений для того, щоб люди ділилися інформацією ! Чи не так!? Трохи по спокійніше редагуйте. Я не змушувала саме вас мені відповідати. Охолоньте !
-
Зазвичай люди робили наступним чином. Якщо не вдалося взяти безкоштовний квиток, то летіли будь якими доступними їм компаніями. З пересадками і без, через Монреаль, Торонто, або Калгарі/Едмонтон. Що тут думати?! Тут стільки вже людей прилетіло і ви хочете отримати тисячу відповідей який в них був маршрут? Ну камон.