Імміграція до Манітоби
-
Чи можна якось повернути 280$ за Celpip test, можливо через податки?
-
В процесі подачі на номінацію чи отримаю я якісь паперові листи на мою фізичну адресу в манітобі?
-
Скільки чекати на результат після здачі Celpip?
-
До отримання пр від подачі на номінацію, настільки я зрозуміла, пройде десь рік часу. Цікаво чи в процесі я буду отримувати якісь документи на фізичну адресу
-
Повідомлення з фб месенджеру. "Отримана відмова на федеральному етапі. Подавалися через SWM. Вказана причина: не виявлено наміру проживати у Манітобі, як це передбачено номінацією. Я жила і працювала у Ванкувері у квітні - травні 2022. Потім переїхала до Вінні, бо зрозуміла, що у Ванкувері не отримаю ПР. У січні 2023 пройшла SWM EOI, бали маю високі, бо мова 8+, освіта та робота в Україні 5+ років. Так, я справді мала намір після отримання ПР зразу повернутися назад до Ванкуверу. Чи справді мої пости у Фейсбук могли перевіряти? У мене також дуже багато друзів у Ванкувері". Людина активно розпитувала про те, як швидко переїхати до Ванкуверу по різних паблік ФБ групах, використовувала в профілі своє ім'я та фото. Вона думає, що якраз це стало фактором, який спонукав IRCC надати відмову. *За достовірність інформації не поручуся, бо повідомлення пройшло не від учасника нашої групи, а через ФБ месенджер.* Нагадую, що IRCC перевіряє, чи аплікант виконує умови номінації, не ставте самі собі палки в колеса на етапі розгляду вашої справи.
-
Дуже багато отримав повідомлень у приват щодо звільнення із попередньої роботи і перехід на нову. Податися через SWM можна виключно якщо ви працюєте на того самого роботодавця 6 місяців і більше і продовжуєте там же працювати. Якщо ви змінили роботодавця, то відлік починається з нуля.
-
Якщо буде зміна посади на більш кращу на тій же фірмі?
-
Вітаємо, Ihor! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua