Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора всім, можливо комусь цікаво, прилетів 1 листопада, 18-го вже заселився в квартиру, 21-го виходжу на роботу. Я з першого дня шукав квартиру і кожен день відсилав резюме, приблизно десятки 3 відіслав, тільки на ті роботи які можу робити або підходять, 4 людини відгукнулися, одна фірма за містом, без машини ніяк, тому на співбесіду не ходив, хоча сьогодні менеджер тієх фірми написав, що все таки хотів зустрітися, щось придумав напевно, 1 людина перенесла зустріч на понеділок, з однією була співбесіба, виявилося нас там 4 українців і один росіянин, всих взяли на роботу, в кого є права канадійські зарплата на 1$ більша, на старт 19$ за годину, на початок це нормально, дальше будуть піднімати. І я впевнений що мені ще будуть писати за роботу. Я це все до того, що хто шукає роботу і житло, то знайде, 1 хлопець 5 днів назад прилетів, в понеділок вже до праці, як що хтось вибирає супер роботу з зарплатою в 25-30$ на старт, то і за пів року не знайдуть, багато чув по 2 місяці не можуть нічого знайти. Англійська слабка А1-А2. Місто Вінніпег. Така історія.
-
З Варшави до Торонто, з Торонто до гамільтона на рейсовому басі (менше години дорога) і з гамільтона в Вінніпег. Це один з варіантів
-
Ви все вірно кажете. Тільки ваше питання вже розглядалось у чаті. Ви б могли витратити трохи більше часу на пошук, а не писати в 100500+ раз одні і ті запитання.
-
Ну ,взагалі, телеграм канал зроблений для того, щоб люди ділилися інформацією ! Чи не так!? Трохи по спокійніше редагуйте. Я не змушувала саме вас мені відповідати. Охолоньте !
-
Зазвичай люди робили наступним чином. Якщо не вдалося взяти безкоштовний квиток, то летіли будь якими доступними їм компаніями. З пересадками і без, через Монреаль, Торонто, або Калгарі/Едмонтон. Що тут думати?! Тут стільки вже людей прилетіло і ви хочете отримати тисячу відповідей який в них був маршрут? Ну камон.
-
Класс , жарт прям на 5+.
-
Десь так мабуть: 🛫✈️🛬
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, хто як летів з Польщі до Вінніпегу ?
-
Будь ласка, не треба спамити.
-
Це точно чат про імміграцію?
-
Добрий день! Чи хтось знає є тут робота на доставці убер ітс чи шось подібне? Якщо так то як можна зареєструватися
-
Дзвонити по номеру до там пише та казати до у вас помилка, вони виправлять на протязі тижня
-
Такий самий пакет документів. Вони робили копії особистих документів оригіналів без перекладів. А договір оренди для підтвердження адреси.
-
Теж саме питання цікавить щодо провінції Онтаріо. Хто володіє інформацією , поділіться будь ласка.
-
Я щось вас не розумію. Що ви намагаєтеся дізнатися? Все вже сказано. Переклад він і в Африці переклад.