Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, що робити? Хочу переглянути та проплатити 500дол, але весь час видає помилку
-
В людини є пів року роботи тут, як розумію що через номінацію від провінції, але там про вік інформації не знайшов. Можливо є програма по якій її можна подати без тесту?
-
Спробуйте ще з іншого браузера
-
Дякую, зараз спробую ще раз. Але я заходила з ноута, може мені навпаки з телефона спробувати? Як ви вважаєте?
-
swm можна без тесту, детально про бали immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/
-
уважно перечитайте, вся інформація покроково розписана у прикріплених додатка. і SWM, i SWO- кому більше 50 років - нуль балів.
-
Я забув що писали щоб оплачували через едж. Та й оплатив через хром)
-
В мене через хром пройшла.
-
Ви в хромі оплачуєте? Через хром оплата не проходить. Спробуйте через Microsoft Edge, має пройти.
-
Дякую, мав на увазі що не знайшов інформації саме про те що не потрібно здавати тест, про те що не дають балів за вік звісно бачив 😅 Питання відкрите, що вписувати в поле для тесту?
-
результати сданого тесту
-
Скачала цей браузер, і знову помилка...
-
Добрий день, а що для ПМЖ потрібно всіх документів сім‘ї : мами, тата, сестер , братів?
-
якщо нема тесту, то нічого. я не повністю розумію ваше запитання. тест по SWM можуть не складати ті, хто працює за відповідним фахом, який дає можливість не складати тест. подивіться по чату - про це багато говорилось. утім без тесту і віку ваші знайомі можуть набрати достатню кількість балів?
-
Якщо людині 60 років, їй не просто треба здавати мову, щоб перекрити відсутність балів за віком, їй треба здавати мову дуже дуже добре. Десь на 8 б , щоб пройти вибірку по свм. Порахуйте бали.
-
Дивно. В мене в еджі оплата пройшла без проблем. Може спробуйте трохи пізніше. Може просто якісь глюки зараз з сервісом оплати.
-
Ні. Але на федеральному етапі треба вказати їх, дати, народження, де живуть, де працюють. Але без підтвердження документами.
-
ох.😔вони плутають з отриманням громадянства. тест на знання мови не вимагають, якщо вам 55+. але для громадянства потрібен PR
-
Добре, дякую, бо мені знайома казала що можливо всіх документів потрібно треба буде на федеральному рівні, якщо у нас їх чоловіком різні фамілії
-
Добрий день, якраз в мене схожа ситуація. Працював фултайм на одного роботодавця 11 повних місяців (тижня не вистачить до повного року), змінюю місце роботи. Тобто мені тепер ще 6 місяців працювати, щоб по по SWM йти?
22 Jan 2023, 05:40
75272/230471
7 minutes ago