Імміграція до Манітоби
-
Скан копії потрібні.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка! для піару треба документи, чи достатньо копій? Паспорт України, свідоцтво про народження, диплом, все залишилось в Україні
-
Треба заповнювати. Обидва підрозділу цієї сторінки
-
Так. Але там не тільки CUAET. І виза, і ворк перміт. CUAET то буде як додаткова інформація
-
Наскільки я памʼятаю, там в випадаючих віконцях немає саме CUAET. Там типи віз, та типи перміту. А ось на останній нижній строчці ми самі пишемо CUAET
-
Навіщо інший?)))) там же є наш тип візи “visitor”
-
Вітаю.Підкажіть будь ласка чи потрібна довідка про несудимість для подачі на РR зі всіх стан ЄС ( чоловік працював водієм міжнародником по ЄС). Працював 5 років але у кожній країні був 2-3 дні і виїжджав у іншу.Країна роботодавця була Польща а проживав у Україні
-
Довідка з Польщі потрібна та України
-
Вітаю, чи є контакти перекладачів з України для документів на МПНП? Дякую
-
Привіт друзі підкажіть будь ласка хто тлумачив свідоцтва про розлучення попередніх шлюбів. Ви робили повне тлумачення всього, чи часткове з головними датами і прізвищами і так далі. Бо ми робили в Європі такий переклад і нам їх скорочували щоб не перекладати всі оті параграфи закону і всі ті судові формулювання бо там 3 чи чотири сторінки. Наперед дякую.
-
В мене повний переклад рішення про розлучення. І свідоцтво про шлю на руках також, я і не знала, що його забирають 🙈😄