Імміграція до Манітоби
-
Я також щось це пропустив, треба вказати всі роботи що були від 18 років?
-
Нам завірили. Показали відсканований оригінал в телефоні
-
Добрий день. Читала що після 15.07 були випадки що в аеропорту офицери відмовлялись видавати ворк перміти. Чи у когось було таке?причини відмови офіцери не казали. Нам їхати у вересні и не хочеться натрапити на такі проблеми.
-
А де можна подивитися відео?
-
Це слухи, программа ще працює до березня 2024 читайте інформацію тільки з офіційного джерела
-
Дякую
-
Вам скинули у відповіді тег з відео. Там і дивіться
-
Він подав онлайн аплікацію на відновлення статусу та ворк перміту, зараз чекає. Також записався до іміграційного офіцера, але зустріч йому назначили аж через 10 днів. Чекаємо зараз. Мені у Бест вестерн консультант сказав, що це схоже на помилку офіцера і, зважаючи на його вік, повинні одобрити все. Подивимось.
-
Вітання 😊 Я тут знайшла трохи інформації про можливість внесення Росії до списку країн терористів Канадою. Як виявилося це не дуже складна процедура, тому що вже існують відповідні закони (S. 6.1(1) and (2) of the State Immunity Act R.S.C., 1985, c. S-18). Я зі своїм юристом підготувала текст на петиції до уряду Канади та опублікували її: petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 . Треба допомога! А якщо ви Канадський резидент (не обовьязково перманент, а просто живете деякий час у Канад), то будь ласка підпишіть петицію. petitions.ourcommons.ca/en/Petition/Details?Petition=e-4496 В будь-якому випадку треба допомога в розповсюдженні інформації про петицію, я додала пости в соціальні пабліки лайкніть та репостніть їх по можливості. Facebook: www.facebook.com/loony.jester/posts/pfbid0Ed71xR3UqZGHGb45e7VMYjPQcQyDS3XtngZH49jK8ayZGCTi8B2JZQ1p9PgzKTbWl LinkedIn: www.linkedin.com/posts/oleksiy-mykhaylichenko-4b89078_e-4496-foreign-affairs-activity-7087151867314503680-OpkG Twitter Українською: twitter.com/FortyTwoThe/status/1681387046370447360?s=20 Twitter English: twitter.com/FortyTwoThe/status/1681387723050070016?s=20 Instagram : www.instagram.com/p/Cu2kogmSQ-z/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Поділіться цим повідомленням зі своїми знайомими та друзями, будь-ласка 😊 Давайте підтримаємо Україну в її тяжкій боротьбі за мир та свободу! 💙💛 Дякую велике!
-
Вітаємо, MVL! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Блогеру із Едмонтона писали люди, вона виставляла у себе і питала чи було таке у когось. Їй написало дві людини у яких так було. І ось я питаю, може то одинокі випадки якісь. Просто хочеться бути готовим до такого, бо їхати скоро.
-
Не виключаю і таке. Мені хочеться почути тут людей хто тут вже після 15 числа.
-
Русня пише