Імміграція до Манітоби
-
Підписав, поширив
-
In calculation 302 point
-
Respect the rules! Languages are Ukrainian and English
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка відповідь на питання “What is your hidhest level of education?” Я вчився у ліцеї після 9 класу(по старому - училище). Я правильно розумію що відповідь така - “one year post-secondary certificate”?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, заповнили всю інформацію на MPNP, отримали, кількість балів на SWM, засабмітились. Далі ми чекаємо на пул? Коли і де вказувати Ukraine 2022? Дякую!
-
Дякую
-
На 22 вересня, був відкритий вчора лише 1 день
-
Привіт усім,маю питання може хтось знає інформацію)) Якщо працюю по професії яка потребує ліцензії и планую подаватися на ПР , чи можливо вже подаватися чи спочатку треба отримати ліцензію. Поки маю тимчасову ліцензію, поки що ще сідаю екзамени
-
Доброго дня! В якому імміграційному центрі можна завірити переклади документів?
-
Дякую
-
Це буде окремо розглядатись МПНП. Ми про це питали. Якщо ви вже на шляху до ліцензування та маєте тимчасову ліцензію, це дуже добре.
-
Всім привіт, як хто оплачував довідку із польщі? Ходили в банк чи як?
-
Нажаль не все. Дізнавалася за свій додаток до диплому, то в університеті відповіли, що не встигли вивезти архіви з окупованої території, і можуть лише надати довідку про це.
-
Чи є люди які вже зробили довідку про несудимість з Ізраїлю? Я відправив документи в посольство 2 місяці тому і ніякої відповіді досі…
-
Доброго дня, не підкажете як вам вдалось зловити слот вже місяць пробую не виходить? І ще якщо можна в Єдмонтоні роблять закордонний паспорт, бо на сайті ніби тільки звичайний?
-
ну от. беріть довідку і досить. А для провінційної програми Манітоби оцінки WES не треба
-
Так, роблять закордонний паспорт
-
Дякую! А як його так робити, щоб і вказати, і бали не отримувати?
-
Дякую
-
Тобто потрібно заходити рівно о 7 вечора за нашим часом і потрібно робити все дуже швидко. Бо буквально за секунду всі місця забирають
22 Jan 2023, 05:40
75458/230361
18 minutes ago