Імміграція до Манітоби
-
Я спробувала щераз їм написати
-
Мої друзі минулого тижня пробували зареєструватися через сайт, там були дати доступні аж на вересень. Написали листа на емейл. Через два дні їм відповіли, що знайдуть дату і відпишуть коли саме десь через тиждень. Чекають.
-
З Польщі
-
Для еміграції чи підходить довідка про не судимість
-
Чи планує хтось найближчим часом їхати у Гімлі?
-
Пункт 5: t.me/uccmb/91135
-
Дякую
-
Так, документи подав на номінацію з їхнім перекладом
-
Це перевірена агенція? Ви користувались їхніми послугами?)
-
pereklad.ua
-
Добрий день, порекомендуйте будь ласка перекладача, чи агенцію провірену, де можна зробити переклад документів на англ мову. Дякую!
-
З 2х обовʼязково
-
Якщо прожив в Польщі 3 роки чи потрібна довідка про не судимість і з Польщі і з України чи з однієї країни на вибір?
-
З усіх країн, де ви були 6+ місяців, починаючи с ваших 18 років
-
Добрий день, можете порадити юриста у Вінніпезі, будь ласка?
-
Я теж на минулому тижні намагалась записати маму у Львів. Онлайн букінгу взагалі не побачила, а на листи вони не відповідають з минулого понеділка. В результаті плюнули і поїхали здавати в Краків, там і оноайн-бронювання працює і слоти є хоч на наступний день.
-
30 днів на біометрію. Не встигли, тоді нову аплікацію подавати. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/campaigns/biometrics/temporary-measures/ukraine.html
-
Та я от не знаю. Ніби як тут писали, що 30 днів срок повернули. Я тому і вирішила не чекати і перестрахуватися.
-
Підкажіть, а ви не в курсі, ці 30 днів на здачу біометричних даних зараз критичні? Чи як і раніше можна здати і після цього терміну, якщо не встиг?
-
Підскажіть ще будь ласка, якщо диплом і додаток на 2-х мовах укр. і англ. його потрібно заново перекладати і оформляти англійською на окремих аркушах?
22 Jan 2023, 05:40
75652/231594
6 minutes ago