Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Це перевірена агенція? Ви користувались їхніми послугами?)
-
Добрий день, порекомендуйте будь ласка перекладача, чи агенцію провірену, де можна зробити переклад документів на англ мову. Дякую!
-
Якщо прожив в Польщі 3 роки чи потрібна довідка про не судимість і з Польщі і з України чи з однієї країни на вибір?
-
Я теж на минулому тижні намагалась записати маму у Львів. Онлайн букінгу взагалі не побачила, а на листи вони не відповідають з минулого понеділка. В результаті плюнули і поїхали здавати в Краків, там і оноайн-бронювання працює і слоти є хоч на наступний день.
-
Підкажіть, а ви не в курсі, ці 30 днів на здачу біометричних даних зараз критичні? Чи як і раніше можна здати і після цього терміну, якщо не встиг?
-
Підскажіть ще будь ласка, якщо диплом і додаток на 2-х мовах укр. і англ. його потрібно заново перекладати і оформляти англійською на окремих аркушах?
-
Дякую вам☺️
-
Вітаю. Підскажіть будьласка. Чоловік працює в компанії, наступного місяця повинно бути 6 місяців фулл тайм, але…. Наступного місяця їх компанію викупає інша компанія. Контракт наче сказали, що переписувати не будуть (хоча для мене то дивно). Я просто не розумію тепер нашого сценарію на подачу ПР, бо якраз наступного місяця планували вже подаватись. Невже це тільки знов чекати пів року ?
-
Якщо не хочеш подавати на ПР чи можна з Канади подати на візу від роботодавця?