Імміграція до Манітоби
-
Підтвердження ніяке мені не приходило, просто стоїть галочка зелена, що документи загружені і все ок.
-
Чи може ви підкажете, як вірно поставити питання роботодавцю, щоб бути впевненими. Бо чоловікові кажуть одне, типу проблем не буде. Я, працівник відділу кадрів у минулому, бачу це зовсім по іншому. Бо як на мене - якщо компанію, в якій працюєш, поглинає інша компанія - то це шлях спочатку, адже міняється назва, юр адреса, реквізити і тд(надіюсь, що я помиляюсь)
-
Як я зрозуміла роботодавець міняється. Але вони також запевняють, що то ніяк не вплине на ПР. Я вірно розумію…якщо при подачі на ПР роботодавець дасть листа від саме компанії в якій чоловік відпрацював пів року - тоді проблем не має бути?
-
Я в Канаді пройшов через викуп компанії іншою, нічого для мене на змінилося, вся інформація збережена, будь яка історія по зарплаті можна витягнути хоч за останні 5 років. Можливо, все що потрібно, це написати у листі, що це така то компанія у минулому. І все. Я впевнений, що їхній HR знає як то все зробити
-
В когось були пітвердження з попереднім досвідом в України? Якщо ти вже не маєш контакту з попереднім працедавцем і якогось контракту, що робити в такій ситуації.
-
Це дуже добре, якщо так. Дає надію)
-
Дещо unrelated, про зберігання інформації (був приємно здивований): загубився додаток до шкільного атестату (закінчив школу в Україні 18 років назад), мама сходила до школи і взяла довідку - там і інформація що в такому-то році закінчив і всі оцінки і інформація що в такому-то році школа була перейменована на гімназію
-
Просто чекайте
-
Так, вони мені те саме писали, але по факту нічого не було. Десь два тижні я чекала і отримала вже повідомлення про те, що візу погоджено.
-
Вітаємо, Сергей Пугач! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-