Імміграція до Манітоби
-
Hi to all ☺️ Manitoba has an excellent “Skilled Worker in Manitoba” program. I'm excited. But I'm a software engineer (front end, react, 5 years of experience) 👨💻 and I know nothing about the IT industry in Winnipeg. Is it possible to find a job and an employer located in Manitoba for this program? ======= Привіт всім ☺️ У Манітобі є чудова програма "Кваліфікований працівник в Манітобі". Я в захваті. Але я інженер-програміст (front end, react, 5 років досвіду) 👨💻 і нічого не знаю про ІТ-індустрію у Вінніпезі. Чи можливо знайти роботу і роботодавця в Манітобі для цієї програми?
-
Чекаю два місяці і досі received)
-
роботи віддаленої багато але на жаль через неї не можна податися 😢
-
Я знаходив тільки на Джуна Айті аналітика, навчають безкоштовно але треба 6 місяців фул тайм відвідувати . Поки що іншого не знайшов. npowercanada.ca/ посилання на них. Я сам Тестувальник автоматизатор але на жаль працюю не за фахом щоб отримати ПР. З АйТі тут якщо і є дуже мало. Я сам шукаю варіанти, якщо раптом знайдете щось дайте будь ласка знати
-
не підкажіть, де краще шукати? Або лише сайти indeed?
-
ІТ дуже різне :) Якщо ми говоримо про розробників, дійсно, знайти роботу реально, вакансії часто з'являються у Вінніпезі. Якщо починаємо говорити про щось більш специфічне (QA, BA, UXD, DBA і тому подібне), то не хочу образити любу (щиро) мені Манітобу, але великий шмат компаній навіть не вважають за потрібне мати подібні процеси, тож і вакансій не так вже й достатньо. Віддалена робота для Манітоби у цьому випадку найкращий варіант, ще краще якщо на США.
-
Це прекрасно, справді, що ви допомагаєте особистими рекомендаціями, але це зовсім не говорить про достатню кількість відкритих вакансій І звичайно ніхто не виключає той факт, що в Канаді нетворкінг дає ще більше можливостей, проте це все одно не міняє факту при порівнянні можливостей у різних локаціях
-