Імміграція до Манітоби
-
не підкажіть, де краще шукати? Або лише сайти indeed?
-
ІТ дуже різне :) Якщо ми говоримо про розробників, дійсно, знайти роботу реально, вакансії часто з'являються у Вінніпезі. Якщо починаємо говорити про щось більш специфічне (QA, BA, UXD, DBA і тому подібне), то не хочу образити любу (щиро) мені Манітобу, але великий шмат компаній навіть не вважають за потрібне мати подібні процеси, тож і вакансій не так вже й достатньо. Віддалена робота для Манітоби у цьому випадку найкращий варіант, ще краще якщо на США.
-
Це прекрасно, справді, що ви допомагаєте особистими рекомендаціями, але це зовсім не говорить про достатню кількість відкритих вакансій І звичайно ніхто не виключає той факт, що в Канаді нетворкінг дає ще більше можливостей, проте це все одно не міняє факту при порівнянні можливостей у різних локаціях
-
-
-
Я jun QA не знайшов достатньо швидко, тому прийшлося братись за що знайшов
-
К сожалению он переезжает в другой город.Уже не ремонтирует.
-
Доброго дня усім. Таке питання. Чи було у когось таке при заповненні анкети на номінацію. Заповнила розділ Employment і коли в кінці зайшла в розділ Review & Submit, то побачила такий напис. Я знаю англійську і розумію, що тут пише. Просто питання, чому може бути такий надпис? Я в EOI ідентичну інфк подавала. Чому так може бути? У кого так було і чи вдалося засабмітити анкету потім? Дякую за відповідь зазделегідь
-
I just want to say a very big thanks to your company for it's transparency. I had doubts at first but seeing I got paid I deemed it necessary to share with the general public and to let them know that you can be truly trusted thank you sir for your best strategy in trading.. for those looking for a reliable company to invest click on the link below for more information. @houston_Leachman t.me/crypto_corrency_exchange_bitcoin