Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, Мені потрібно уточнити вимоги до наявності фінансових коштів на рахунку для осіб, які мають намір податься на номинацию (ПР) вид Манітоби. Згідно із інформацією на веб-сайті, вказано, що заявникам потрібно мати на рахунку 10 000 доларів, але, на жаль, наразі у мене немає такої суми. Я працюю повний робочий день протягом останніх півроку і планую подати заявку на номінацію за програмою "Манітобський кваліфікований працівник" (MSW). Я хотів би дізнатися, чи сума в 10 000 доларів повинна представляти доходи за останні півроку, або вона може базуватися на вже наявних заощадженнях. За останні півроку я заробив 15 000 доларів, а на моєму поточному рахунку є від 1 500 до 2 000 доларів. Моя основна проблема полягає в тому, чи така фінансова ситуація може створити перешкоди при поданні заявки на номінацію за програмою для кваліфікованих працівників Манітоби. Буду дуже вдячний за ваше роз'яснення цього питання. Дякую за допомогу.
-
А у вас десь є зазначений номер того додатку? Якщо так, то спробуйте в цьому реєстрі витягнути якусь інформацію info.edbo.gov.ua
-
Не хвилюйтесь, може просто лист ще не дійшов. В нас менше балів і LAA дали.
-
Так. Сорі
-
Сьогодні вибірка. Минула була 13 липня і сьогодні якраз наступна
-
Дякую, чекаю і намагаюсь не хвилюватися 😊
-
Дякую
-
Я коли ви заповнювали анкету? Можливо черга є і по анкетам
-
Я робила дублікат диплому і архів також на окупованій території. З того архіву треба було тільки довідку, яку вислали нам на імейл. Цього було достатньо.
-
Просто почекайте ще день чи два. Мені здається вночі прийшло.
-
Я 8 днів тому, хвилююся щоб все правильно зробила. Як перевірити хто знає?
-
Наскільки я знаю такого нема)) вибір йде серед тих хто заповнив EOI та набрав більше балів. Ми заповнювали 6 днів тому.