Імміграція до Манітоби
-
Може спробуйте зв'язатися з офісом компанії або ще краще керівником чи власником компанії, якщо таке можливо. Мій досвід і обов'язки підтверджував керівник самої фірми, не супервайзер.
-
Чоловік каже не варіант. Отже без шансів
-
Так ,вже теж нещодавно прийшов
-
Прийшов ввечері, перевіряйте і Ви пошту
-
Вітаю громадо ! Чи є тут ті, хто живе у Гімлі. Напишіть, будь ласка, в особисті, маю кілька питань про місто.
-
Добрий вечір! Зрозуміла, що потрібна буде довідка про несудимість з рашки🙈 Тато був військовим і я з 8 по 10 класи вчилась в школі в Іркутській обл. Поступила і закінчила в 1993році університет в Іркутську . Після закінчення університету повернулась в Україну. Я можу просто написати пояснення і не надавати довідку?
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка, у EOI я маю вказати свою роботу за 5 років, але я не хочу клеймити за то бали, бо не зможу документи нормально надати, клеймити бали буду тільки за рік роботи тут. Як то мені так вказати щоб не потребували документи з робіт з Європи й України?
-
Ви в Канаді знаходитись без діючого паспорту? Бо тест можна здати на один паспорт, а потім на піар подаватися на новий паспорт.