Імміграція до Манітоби
-
Порекомендуйте, будь ласка, перекладача українского, дякую
-
Ви можете звернутися до MPI і зробити identification card (воно виглядає як права, тільки без прав)) Для цього потрібний будь-який документ, що ідентифікує особистість з фото, але я зараз перевірила, на сайті написано, що іноземні документи допускаються, тільки мають бути перекладені (тобто якщо є український внутрішній паспорт, можна його перекласти і він підійде). Також знадобиться документ, що підтверджує адресу в Манітобі (договір оренди або банківський чек). І з цією card можна вже йти на екзамен
-
Більше того такого ніде немає у requirements. До того ж, як на мене, це може мати інший вплив, так як ні офіцер, ні роботодавець не є в праві давати оцінку знання мови. На мою думку офіцеру потрібно саме побачити від роботодавця реальні duties and responsibilities, тому що саме це допоможе йому зрозуміти чи правильно був обран NOC. Та якщо ні (і він не відповідає TEER 1-3) то йому буде байдуже, що там буде написано про мову (хоч fluent). Тим паче було конретне питання та конкретна відповідь - для TEER 1-3 тест не потрібно здавати. Номінацію вже отримали люди які ніяких листів від роботодавця не прикладував взагалі (окрім джоб оферу).
-
Доброго дня! Плануємо під кінець року приїхати до Манітоби. Маю таке питання, наразі працюю в Україні менеджером з продажу з 2020, але з березня 2022 року нас офіційно перевели майже всіх за свій рахунок, але по факту я продовжую там працювати і надалі. Чи можу я взяти референс з роботи включаючи і цей час який фактично працюю, але не офіційно? Так як нещодавно прочитала у імміграційного консультанта, що Канаді не важливо чи ви офіційно працюєте, а важливо отримати листа від роботодавця і щоб він це підтвердив в разі звернення до нього.
-
Так , закордонного немає . В'їзд був по sjtd
-
Так я вже про мову и не кажу . Я за те, що не хочуть навіть виписати виконувані функції. А просто по назві я Нок не можу визначити.
-
Т.б. мовний тест можна здавати з українським перекладеним паспортом ?
-
Так саме це і хотіли побачити, але окрім посади та "всі подробиці за телефоном" в листі немає ( такий в них стандарт)
-
Привіт, є тут ті хто подавався на ПР по ліцензованої професії?
-
Вітаємо, Марк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Тобто якщо я в процесі екзаменів але ще не отримала ліцензію я можу подавати на ПР?