Імміграція до Манітоби
-
Вам все вірно написали. Хто прямо у Вінніпезі робив перміт? :) Тільки, якщо це port of entry. Віза і зняття обмежень WP до 3х місяців, як вам і вказали.
-
То ви не "робили", а вам виправляли помилки. І це дві великих різниці. Я вже писав вище, що то від настрою офіцера залежить і WP у вас має бути вже, хоч і з помилками
-
Ми робили. Рік тому. У Ванкувері була пересадка, але були проблеми в них із системою , тож ворк перміти нам не видали. У Вінніпезі волонтерка знайшла нам офіцера і нам видали ворк перміти. Робили довго і не охоче.
-
Я працюю по професії яка потребує ліцензії та по цій професії буду подаватись на ПР, в apprenticeship я подала документи та у процесі здачі екзаменів для отримання ліцензії. Я не можу зрозуміти мені треба спочатку отримати License і потім подавати документина ПР чи я можу в процесі поки ще не отримала License но вже зарахована в apprenticeship подаватись на ПР.
-
Я передивилась реєстрацію на обидва теста . Всюди можна вибрати документ для підтвердження особи тільки діючий паспорт , про права та ІD нічого не знайшла