Імміграція до Манітоби
-
в будь-якому випадку зателефонуйте в vfs , там довідку можна отримати українською.
-
Дякую,будемо якось діяти...
-
чув про таке, кажуть що vfs відправляє на email запит, і ви чи по пошті чи електронкою досилаєте
-
Дякую...не знаємо,що робити...😳
-
Впевнені,хтось так робив?
-
Доправити скан на електронну адресу візового центру
-
Якщо людина відправила поштою паспорт на вклейку візи без Consentform...що робити,не вклеять?
-
Хто відправляв паспорт в берлін
-
Дуже дякую
-
Дякую
-
☝🏻☝🏻☝🏻
-
Всім привіт! Має хтось консент форму в електронному варіанти для вклейки візи? Терміново треба!!!
-
Дякую. В мене диплом на двух мовах українській та англійській, то думаю переклад не потрібен
-
Скан та офіційний переклад диплому та додатків до диплому
-
Доброго ранку всім! Хто знає: При подачі диплома бакалавра на номінацію треба тільки скан? Бо диплом в Україні і забрати його зараз неможливо.
-
Я це все знаю. Будь-яка робота, яка є у класифікаторі, навіть C, D підходить.
-
Якщо це self-employed, то ні. Якщо це фултайм робота на певний період по контракту (на рік, наприклад), то ви зможете податися через окрему вибірку для українців, пропрацювавши 6 місяців. Вам у цьому випадку зарахують 12 балів.
-
кваліфікація роботи визначається по системі noc (наразі вона змінилась і по іншому називається начебто)
-
Друзі, я з дурним питанням. Ось прилітаю я в Канаду і як проходить процедура отримання WP? Що треба сказати офіцеру? На що звернути увагу, що не забути?
-
Що таке некваліфікована робота? Знайомий відпрацював у Subway, робив бутерброди, і подався на ПР без проблем.
22 Jan 2023, 05:40
7676/236787
35 minutes ago