Імміграція до Манітоби
-
Тоді перевірте не сторону документів, а інформацію по всій анкеті, особливо роботодавців
-
Хто має фірму з кредитами від 50000$ та хоче їх позбутися, звертайтеся до мене для інформування дій
-
Пишіть своє питання тут і пишіть, будь ласка, українською. Не порушуйте правила чату.
-
Та вже все передивилась🙃 але зараз ще спробую
-
Доброго дня. я працюю пекарем в Вінніпезі .англійський нульовий .працюю парт тайм .яка програма може мені підійти?
-
Доброго дня Скажіть будьласка, скани документів мають бути кольорові чи чорно-білі??
-
Google Translate
-
Підкажіть що це за помилка?
-
Нажаль ніяка (( шукайте фултайм.
-
Питання: якщо змінила ворк перміт, то вказувати дати по зміненому WP, а старий просто прикріпити вкінці з поясненням?
-
Я не бачу де там додавати Work Permit
-
Відповідно до тексту помилки, ви на початкових етапах вказали, що ви іноземний працівник у Манітобі, тобто людина, що має діючу роботу у Манітобі строком від 6 місяців досвіду. І помилка вказує на те, що ви не вказали такої роботи, або не поставили чек-бокс (галочку) у графі Present з такою роботою, тобто що ви зараз на ній все ще працюєте
-
Йдіть також на Previous stay в додайте там work permit, натисніть present, що в Канаді.
-
Обов'язково потрібно старий перміт додати
-
Все пройшло, всім лякую за відповіді! 😇
-
Немає різниці ви один чи з дружиною Мінімального балу теж Оберуть вас чи ні у наступну вибірку залежить від балів інших аплікантів Ви взагалі не маєте уявлення про програму ? Вивчить спочатку хоча б поверхнево
-
немає ніякої сімейної завяк - рахують бали виключно головного пліканта для SWM or SWO. У закріплених повідомленнях є відео, почніть з вивчення програми.
-
Хто знає, який мінімальний бал для сімейної заявки? Чоловік головний заявитель, дружина додається в аплікацію
-
Доречі , може офтоп , але у Саскачевані розгляд заявки на номінацію тиждень - два. Мабуть набагато менше аплікантів
-
З нульовим англійськім - ніяка.
22 Jan 2023, 05:40
76788/235712
4 minutes ago