Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 362.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t172081414T Offline
    t172081414T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Підкажіть,будь ласка, як описати досвід роботи в Україні якщо це була одна організація але змінювались посади (кар'єрний зріст) про що є довідка з роботи про ці всі переведення. То писати це все як окремі роботи? Бо якщо ні то як описати посаду бо вони були різні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Ні, якщо один роботодавець, то це одна робота. Хіба що вас звільняли, потім знову брали, знов звільняли і так по колу. То це трохи дивно виглядатиме.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ARTEM
    wrote on last edited by
    Доброго дня, як дізнатися чи моя робота підходить для PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • t172081414T Offline
    t172081414T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Я розумію, але посади різні то яку вказувати?. ( Бо в довідці написано переведений на таку то посаду потом на іншу і тп.)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ARTEM
    wrote on last edited by
    Зрозумів, бо читав що має бути заснована в Манітобі стільки то часу і думав що це правда
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    В Манітобі підходить будь-яка робота. Головне, щоб була фул-тайм і відпрацювати 6 місяців хоча б.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Ви про референс леттер питаєте, так? Думаю, буде цілком нормально якщо так і напишуть, що ви працювали на цій посаді, потім отримали вищу посаду, гарно працювали отримали ще раз підвищення. Усе це відбувалося в межах однієї компанії і ви показали себе як сумлінний та успішний працівник. Додати всі інші деталі, що потрібно вказати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    А, ви про компанію. Так, компанія має бути зареєстрована в Манітобі. Щодо часу, здається від 2 років. Але можу помилятися, нехай хтось додатково уточнить вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svjat Sv
    wrote on last edited by
    Доброго вечора усім! Як отримати довідку про відсутність кримінальної відповідальності з Ізраїлю? Хто стикався прохання допомогти! Заздалегідь вдячний!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1222845348T Offline
    t1222845348T Offline
    Таня Велігурська
    wrote on last edited by
    Доброго вечора підкажіть будь ласка, при загрузці документів на номінацію потрібно надати тільки український закордонний паспорт чи і оригінальний український паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    На номінацію тільки закордонний додавав.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Stronska Olena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t1090042028T Offline
    t1090042028T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підскажіть, будь ласка, можна підтверджувати попередній досвід роботи сумарно? В мене за останні 5 років є перерва 2роки (ФОП не зможу підтвердити). А підтвердження досвіду роботи і референси маю за 10 років, но без двох років перерви.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    рома
    wrote on last edited by
    Спробуйте зателефонувати до них
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viacheslav
    wrote on last edited by
    Здрастуйте, підкажіть будь ласка десь чув що посилили імміграцію в манітобі і треба тепер здати CLB 5, чи це правда? Намагаюся знайти якісь пруфи інформації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    GO!
    wrote on last edited by
    Слідкую за апдейтами, нічого такого не зустрічав, у томі числі анонсів не було. Якщо щось і буде змінюватися, то у майбутньому через зміну міністра імміграції, та й скоріше за все, на федеральному, а не провінційному рівні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t172081414T Offline
    t172081414T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Я в загалі то про те коли заповнюю на сайті то там де робота і графа"job title" здається, якщо напишу роботу з 2005 по 2022 від одного роботодавця але посади були різні то ось не дуже розумію чи вказати одну посаду чи різні роботи з різними посадами
    1 Reply Last reply
    0
  • t172081414T Offline
    t172081414T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Так , на номінацію. Напевно буду вказувати всі посади по хронології
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Це на номінацію? Якщо так, то там потрібно вказати тільки за останні 5 років. Якщо ви клеймили бали за попередній досвід при заповненні ЕОІ, то тоді вкажіть так, щоб інформація про роботу співпадала з тим, що у вас написано у Reference Letter. Якщо балів не клеймили, то це не так важливо. Можете вказати, або одною посадою, або кілька по хронології, вказавши того самого працедавця. Я би так зробив.
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Я не експерт, але мені здається, що в цьому випадку можна написати останній джоб тайтл і додати loe, де ви можете розписати в табличці усі посади, обов’язкі і дати коли ви їх змінювали 🤔
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags