Імміграція до Манітоби
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка десь чув що посилили імміграцію в манітобі і треба тепер здати CLB 5, чи це правда? Намагаюся знайти якісь пруфи інформації
-
-
Це на номінацію? Якщо так, то там потрібно вказати тільки за останні 5 років. Якщо ви клеймили бали за попередній досвід при заповненні ЕОІ, то тоді вкажіть так, щоб інформація про роботу співпадала з тим, що у вас написано у Reference Letter. Якщо балів не клеймили, то це не так важливо. Можете вказати, або одною посадою, або кілька по хронології, вказавши того самого працедавця. Я би так зробив.
-
Я не експерт, але мені здається, що в цьому випадку можна написати останній джоб тайтл і додати loe, де ви можете розписати в табличці усі посади, обов’язкі і дати коли ви їх змінювали 🤔
-
зварникам без мови?
-
в мене досвід 15 років, а я вказав тільки 2 роки і то пів року тут в канаді і балів достатньо больше 700
-
Таке питання: де і як саме можно отримати документ, що підтверджує те, що людина була фопом колись в Україні? Якщо я правильно розумію для подачі на піар, це може підняти бали. Хтось вже може теж шукав таке підтвердження??
-
Щоб підтвердити свій самозайнятий досвід роботи ось що пише IRCC: « if the applicant is self-employed, articles of incorporation or other evidence of business ownership, evidence of self-employment income and documentation from third-party individuals indicating the service provided along with payment details (self-declared main duties or affidavits are not acceptable proof of self-employed work experience). » 1) articles of incorporation or other evidence of business ownership - тут потрібно показати документи про реєстрацію ФОП 2) evidence of self-employment income – тут вам потрібно показати якісь бухгалтерські чи податкові документи, які підтверджують ваш дохід після відрахування всіх податків та інших виплат 3) documentation from third-party individuals indicating the service provided along with payment details (self-declared main duties or affidavits are not acceptable proof of self-employed work experience) - тут вам потрібно показати листи від будь-яких замовників, неважливо, фізособи вони або компанії. Вони повинні виглядати як звичайні референси, де замовник пише, що така-то виконувала замовлення такої-то, в строк такий-то, робоче завантаження складало стільки-то, оплата була така-то, було зроблено те-то і те-то - і ось тут потрібно перерахувати ваші обов'язки на проекті так, щоб вони збігалися з обов'язками NOC. Якщо реф взяти неможливо, всю необхідну інформацію можна підтвердити договором (там будуть і терміни, і опис обов'язки), випискою з банку про платежі, etc.
-
Підкажіть де (на якому ресурсі) конкретно написано скільки треба відпрацювати щоб подавати на PR скільки годин скільки днів, яка робота вважається part a яка full time? У мене на місяць виходить 130 годин, чи це підійде для PR?
-
Скажіть є професії які дозволяють податись на pr без складання іспиту з англійської, підкажіть де знайти перечень вакансій, знаю що руфери не здають єкзамен
-
Також офіційний веб сайт
-
immigratemanitoba.com/employer-services/eligibility/
-
Вся інформація щодо програми