Імміграція до Манітоби
-
𝐋𝐢𝐟𝐞 𝐢𝐬 𝐟𝐮𝐥𝐥 𝐨𝐟 𝐨𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐢𝐞𝐬 𝐛𝐮𝐭 𝐢𝐭 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐬 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐨𝐬𝐞 𝐰𝐡𝐨 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐳𝐞𝐚𝐥 𝐭𝐨 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐢𝐭, 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐬𝐢𝐭 𝐛𝐚𝐜𝐤 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡 𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 𝐞𝐚𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭𝐥𝐲 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐌𝐫 𝐀𝐮𝐬𝐭𝐢𝐧_𝐒𝐢𝐈𝐯𝐞𝐫𝐟𝐱 ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ CHECK To JOIN
-
Отримала від відділу кадрів з закордону Лист від роботодавця Letter of Employment. Лист на фірмовому бланку, в лого є назва організації, адреса та телефони. Написали мою посаду, від якої і до якої дати працювала та кількість годин на тиждень. Але: 1. Немає ПІДПИСУ людини що видала довідку (лише її ім'я і що вона працює в відділу кадрів). 2. Кажуть що у них немає ПЕЧАТКИ. 3. Не захотіли в листі вказати мою ЗАРПАТНЮ (у меня є довідки з сумами зарпатні за кожен рік, але там дуже багато різних цифр та пунктів і це все на іноземній мові) 4. Не захотіли писати мої ОБОВ'ЯЗКИ на роботі. Чи підійде така довідка для подання на PR по програмі SWO/SWM? Дуже дякую за відповідь.
-
1. Це ок. Наприклад, у мене на роботі довідку взагалі видають у форматі pdf, просто вказується контакти людини, яка видала довідку 2. Ок, в Канаді у більшості підприємств немає печаток 3. Не ок. Але якщо зможете додати інші документи, то перекладіть на англійську і додавайте. 4. Не ок, але це також буває. Можете самі дописати при завантаженні документів у полі additional details
-
Добрий ранок.Якщо я ніде раніше на ставила галочку, що є діти і всюди писала, що тільки я і чоловік проходять імміграційний процес, але в розділі Personal information все одно з'явилось поле для дітей і вкінці система видає помилку що це поле не заповнене. Як і де можливо знайти помилку та позбутися цього поля?
-
Дуже дякую .
-
Всім доброго ранку! Маю таке питання, ще один місяць і можу подаватися на ЕОІ, але зараз є можливість змінити роботу на кращу, тип роботи той самий, але зарплата ледь не в два рази більша. Так ось таке питання, якщо я відпрацюю в першомі місці півроку, а подаватимусь з другого, вони мені нададуть перманент джоб оффер, то так можна? Або з новою роботою знову півроку чекати?
-
от я трохи не розумію різниці до SWO, може ви мені підкажете, минулий досвід в мене не буде, тільки цей канадський, англійська 10-письмо, 11-всі інші. і нова робота тепер не в вінніпезі, а в брендоні, це я підходжу по swo тоді?
-
Допрацювати 6 місяців на старій роботі. Взяти employment verification letter звідти. Якщо виконуєте всі інші вимоги, то податися на SWO. Або продовжити працювати на старій, податися по SWM. Або відпрацювати 6 місяців на новій, податися по SWM.
-
Якщо в когось вже була така ситуація і ви вже подавалися, відпишіться мені будь ласка!!🙏
-
Дякую!!!