Імміграція до Манітоби
-
Можна податися на нову з новим паспортом.
-
Добрий день якщо отримав візу до закінчення паспорту чи можна продовжити її на 10 років? Дякую
-
Навіть якщо людина попередньо не подавалася на ворк/стаді перміт, але має візу, то на кордоні можна попросити. Є випадки, коли люди так робили, навіть вже перебуваючи в Канаді до оголошення програми.
-
В школу дитину приймуть і з Visitor Record, який точно в аеропорту дадуть. А якщо захоче працювати, то може або одразу просити Work Permit, або подаватися вжк з середини. Я б попросила одразу — так ви точно нічого не втрачаєте :)
-
Доброго дня Скажіть будь ласка якщо у довідці ОК-5 для підтвердження працевлаштування не вистачає одного дня до року ( мабуть була відпустка) це зараховується за рік ? У мене старт роботи у лютому і до лютого наступного року безперервно. Звільнився із цієї компанії у липні цього року ( якщо це має значення) Може хтось підказати ?
-
Я думаю, що один день то не є чимось критичним. Це ж не тиждень чи місяць :)
-
Хто вказував минулий досвід роботи за 10 років на етапі ПР, якщо не надавати референсів, та не підтверджувати цей досвід, його будуть перевіряти? Бо людина при подачі на куает візу минулого року, написала досвід роботи «від фонаря», тому зараз виникло таке питання ☺️
-
Підкажіть будь ласка, це підходить для підтвердження стажу з України?