Імміграція до Манітоби
-
Вітаю, підкажіть будь ласка що варто робити у моєму випадку, я у Канаді, збираються подавати документи на PR, але моя дружина за межами Канади, вона сюди ніколи не приїде і я хочу розлучитися, тож у моєму випадку я не хочу вписувати її ім'я на аплікацію до ПР, що ви мені можете порадити у моєму становищі?
-
❄️ може хтось працював/жив в північній частині Манітоби (Northern zone/ Intermediate zone) пропонують роботу в північній частині на віддаленому острові, фул тайм за контрактом, оплата 15го і 31го числа роботодавець каже, що за роботу на північних територіях є виплати і наче менші податки, що податки він буде сплачувати питання: чи робота за контрактом підійде надалі для подачі на PR? ніяк не можу знайти цю інформацію, лише що селф-емплойд не підходить для PR мерсі
-
Швидко ви, молодці!
-
Не знаю за виселення, бо ми живемо тільки 10 днів, але плануємо з першого вже переходити на своє орендоване житло)))
-
Зрозуміло і що є прицеденти з виселенням? Просто я раніше приїхав і так нас також пушили схожими штуками але нікого не виселили. Виглядає як мотивація діяти. Так звісно може щось і змінилося я не знаю. Але я досить довго шукав все що мені було треба і так вийшло що прожив 2 міс
-
Це правдива інформація. Ми живемо на даний момент в готелі і нам під двері поставили наступну аплікацію для заповнення.
-
За посиланням немає такої інформації
-
Доброго вечора . Літав чоловік двічі один раз в Англію , другий раз в Україну . Проблем не було , але потрібно обов’язково з собою мати work permit , коли повертаєтесь . Вони перевіряють візу і work permit .
-
Добрий вечір, шановні ! Підкажіть, будь ласка , знайомі збираються летіти до Канади з Києва, по прильоту як можна їм поселитися в готелі? До кого треба їм звертатися з цим питанням? Дякую заздалегідь
-
Так,можна
-
Щиро дякую