Імміграція до Манітоби
-
Все буде добре!
-
Якщо є що подовжувати . В нас немає
-
@vchslvvn хоче кікнути @metlitski_artem з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
💬💬💬 Хотите кyпить мaшинy? Oфициaльный aвтoдилeр! Пoмогу вам kyпить aвтo с зaкрытых диллepcкиx аyкциoнoв по сeбecтoимocти, на 2O-3O% 🔥дeшeвлe рынoчнoй цeны❗️ Мaшин oчeнь мнoго, можно подобрать как бюджeтный, так и прeмиум вaриaнт👍 Пeрeд пoкyпкой прoвoдим oсмoтр мaшины с видеоотчетом для зaкaзчикa. Так же есть Прeмиyм Ycлyгa - пoдбoр aвтo с кoмпьютeрнoй диaгнoстикoй, прoверкoй на oкрaсы. Через нас пpoходит несколько сотен aвтoмoбилeй в нeдeлю. Учaстникaм гpyппы carfax бeсплaтнo. Для пoкyпки aвтo SSN и Driver License - не нужен! 👈 Дoстaвим aвтo в любую точку США и стрaн СНГ. Пoдписывaйтeсь на нaш кaнaл - всем пoмoжем приoбрeсти aвтo! По всем вoпросам звoнитe, пишитe! Кoнтakты: 📞 786-782-2105 Alex ✅ t.me/USAutoDealer 📸 instagram.com/us.autodealer
-
В мене так було в січні, подумала якийсь баг. Не знаю чи то система автоматично рахувала бали для EE CEC і дійсно не вистачало року в Канаді. Я зробила профайл без додавання канадського досвіду. Засабмітила профайл, отримала номер заявки та номер кандидата на роботу, а наступного дня додала до профайлу канадський досвід. Це танці з бубном авжеж, але якщо є всі шанси йти через ЕЕ чому б ні ))
-
Доброго дня,підскажіть будьл ласка чи таке підтвердження від перекладача підходить?дивлюся в чаті всі підтвердження різні
-
У мене таке було і пройшло, тому ваше також підходить
-
Якщо у особистому кабінет зʼявилося assessment complete Але офіцер не звʼязувався зі мною Це означає , що скоро прийде номінація ?
-
Received - Assessment in process - Assessment complete
-
З початку у вас було Application submitted? А потім змінилося?
-
Десь 1,5 міс
-
Скіки часу було з Received до Assessment? Дякую.
-
Зрозумів. В мене уже так більш 3х місяців. Може Ви знаєте що робити? Чи тільки чекати?
-
Згоден. Дякую.
-
Зайдіть на сайт імміграційний і там шукайте, або в чаті .
-
Тут таких ждунів дуже багато, я сам не розумію, яким чином вони одним роблять, іншим ні.
-
Підкажіть де така форма є, я вже дійсно готовий їм писати.
-
Напишіть їм в mnpn .
-
Та буде. Все буде добре .
22 Jan 2023, 05:40
77214/233516
about an hour ago