Імміграція до Манітоби
-
Ну, нас родина з 2 осіб, якщо це чимось збільшить коло пошуків :)
-
Дуже вам дякую!
-
Візу видають на стільки то років, або до кінця дії паспорту. Саме того паспорту, який ви подавали. Якщо паспорт прострочений. Ніхто вам нікуди візу не переносить. Ви знову подаєтесь, як в перший раз.
-
youtu.be/JIPaK6krhBk
-
Добридень! Скажіть, будь ласка, хто-небудь знімав обмеження з work permit? Скільки часу це зайняло після заповнення документів?
-
Дякую
-
Це нормально)
-
Добрий день. Підкажіть ,будь ласка,якщо офіцер в аеропорті не поставив печатку у паспорт , а лише видав work permit, це нормально? Можливо хтось ,може порадити куди звернутись в цьому випадку ? Дякую
-
Доброго дня. Шановні. Не можу подати на допомогу на дитину. Пише, що помилка в номері UCI. Що робити?
-
Зрозумів, дуже дякую!
-
Сам з Канади не подавався, але я думаю, що процес такий самий як і за межами Канади. Коли ви отримаєте підтвердження, що візу вам дають, то напишуть куда її відправляти.
-
Я подався через IRCC на подовження work permit, але не зрозумів як візу , куди у Вініпезі нести паспорт щоб проштампувати її
-
Цього власного досвіду тут в чаті купа. Нічого особливого не треба. Заповнили форму для прибуваючих в аеропорт Вінніпегу і все.