Імміграція до Манітоби
-
Я подався через IRCC на подовження work permit, але не зрозумів як візу , куди у Вініпезі нести паспорт щоб проштампувати її
-
Цього власного досвіду тут в чаті купа. Нічого особливого не треба. Заповнили форму для прибуваючих в аеропорт Вінніпегу і все.
-
Подаватись на візу через IRCC як і всі.
-
Добрий день . Хочу летіти з дитиною в Вінніпег в січні. Підскажіть, будь ласка, в який день тижня краще летіти, що потрібно заповнювати для польоту( може є які анкети обов'язкові, ковід сертифікати) , для того , щоб було безкоштовне житло до місяця від допоміжних організацій потрібно попереджувати заздалегідь ( знаходила анкету, де потрібно вказати рейс і всі данні )? Дякую. Поділіться власним досвідом
-
Я можливо помилився , хтось знає як робити візу в новий паспорт якщо зараз у Вініпезі?
-
Я з нуля здавала
-
Привіт. Це питання іншого чату: t.me/ManitobaLife. Перенесіть туди, вам там швидше дадуть відповідь
-
Хтось так точно це робив.
-
Привіт, скажіть будь ласка хтось здавав на права в самій Манітобі (українських немаю)?
-
Може хтось знає?
-
Дякую
-
Волонтери направляють вас в готелі. У Вінніпезі в аеропорті немає червоного хреста.
-
А саме волонтери допомагають з житлом . Чи це є безпосередньо робітники Червоного Хреста?
-
Щось тут не те! Зазвичай консул потрібен для оформлення нового паспорту, або продовження старого. Як він поможе поставити візу канадську, не розумію.
-
Я маю на увазі щоб не летіти в Отаву
-
Не дублюйте повідомлення в обох чатах