Імміграція до Манітоби
-
в мене заходить без проблем. почистіть Кеш, обновіть з Ctrl + F5
-
family members - то тільки ваша дружина та діти. Батьки/брати не попадають сюди. На всіх, кого укажете потім потрібно бути додавать інформацію та документи.
-
є в закріплених повідомленнях
-
Доброго вечора всім! Є питання, чи можна при подачі на номінацію маючи пар-тайм але з годинами більше ніж 30 годин на тиждень прикласти довідку з кількістю годин так як роботодавець не надає фул тайм?
-
Доброго вечора. Знаю, що втомилися від питань. Але, будь-ласка, підкажіть, заповнюю EOI, там є запитання чи маєте ви довготривалий трудовий контракт, то як рахувати, якщо в мене він на рік?Це вважається коротко чи довгостроковим?І наступне питання, якщо я намагаюся ввести назву професії, то там я не можу ввести її повністю, відповідно, не можу веріфікувати у списку. Підкажіть будь-ласка, чи ви зіткалися з таким і як вирішили це запитання.Дуже дякую наперед.
-
Так, але потрібно, щоб постійно було не менше 30
-
Я брала свій нок в менеджера в офісі, так що йдіть і питайте. Можливо навіть що ви на випробувальному терміні рік, теж запитайте в менеджера, або уважно перечитайте свій контракт
-
Я справді не можу знайти назву своєї професії в переліку.Чи можливо таке?
-
Дякую, вже мінус одне запитання)
-
Не підходить, мусить бути контракт на не обмежений час, при цьому можливо мін 30 годин на тиждень.
-
Доброго вечора. Для подачі по спецвибірці сума грошей на рахунку повинна бути не менше 3 місяці? Тільки тоді можна подаватись після цього терміну?
-
Вам треба надати виписки з рахунку за 3 місяця. Гроші можете покласти хоть сьогодні, а виписки взяти завтра, але у офіцера можуть бути до вас питання.
-
Ви можете подаватись по спецвибірці щ таким контрактом, якщо вже відпрацювали 6 міс та виконуєте всі інші пункти спецвибірки (гроши, мова)
-
Ще є 2 роки і 2 місяці) але через три місяці я вже можу подаватись від роботодавця, бо буде 6 місяців як я там працюю, це мій другий роботодавець.
-
Так, якщо є час, то чекайте, чи якщо в вас є розумне пояснення, то можете спробувати так податись.
-
Можливо в когось є досвід отримання Американської туристичної візи в Канаді? Напишіть мені будь ласка в особисті🙏🏻 Буду дуже вдячна
-
То краще почекати 3 місяці, бо я так розумію якщо вони на рахунку 3 дні то можуть бути проблеми?
-
Доброго вечора ми з чоловіком одружились але припустилися помилок в іменах фаміліях батьків Треба ці сертифікати переробляти чи можно пояснитиьи офіцеру що не знаємо як то на англ буде
-
Ніяких у приват. Я відкривав візу у 2019, по приїзду до Канади.
-
Контракт на рік можна кваліфікувати як довгостроковий. Все ок. Але це має бути фултайм робота.
22 Jan 2023, 05:40
77835/231580
2 minutes ago