Імміграція до Манітоби
-
А. А в тому повідомленні вище, наче таке почалось нещодавно
-
А моя відповідь була на повідомлення де питали чи служба у війську може бути перепоною. Наш досвід рахується свіжим, бо служба була прямо під час війни, яка ще триває і все нам погодили. Щодо вашого повідомлення: у вас занадто мало інформації щоб зрозуміти шо там сталось по відмові. Найкраще щоб людина не кидала переклад причини IRCC, а показала прям повний текст в оригіналі. Тоді буде більш зрозуміло.
-
В вашому випадку кілька місяців служби, чи вважається це за повноцінне «служив» ще. А на стадії подачі на куает вам надходила анкета? Бо знаю людей з такими ж кількома місяцями служби, а анкета така їм не надходила й дали візу
-
так, погоджуюсь. Проте маю знайомого, йому за 60 і він був полковником поліції і у нього служба була ще з радянських часів, так йому вже більше ніж півроку не погоджують CUAET і лише дозапити шлють. У нього був високий ранг і він був на високів посаді, певно це грає якусь роль.
-
Саме так. Для мене інф також виглядає загадково. Чекаю поки дасть оригінал, якщо дасть. Та й про батька її.. 61 рік точно без якихось проблем має бути
-
Але так, деяких військовослужбовців можуть перевіряти довше і ретельніше. Хто знає може у них був доступ до державної таємниці? а це вже шось суттєве ніж просто військова кафедра. Також IRCC робить запит в Україну щодо певних уточнень і теж чекають відповідей від держогранів наших, а то теж час.
-
А ще їм візи дали як дружинам майже, без затримок особливих. Дітям тільки дуже затримали, але всі отримали візи за 5-6 місяців
-
-
Так от тим, хто служив «повноцінно» строкову наприклад, бачу що дають анкету додаткову, а хто пару місяців - ні