Імміграція до Манітоби
-
Функціональне? Можете скинути, як приклад? У нас різні напрями, тому "красти" мені немає сенсу.
-
Я написала їм вже. Ні слуху, ні духу поки що 🤪
-
Підкажіть будь ласка, як називається програма еміграції без складання іспиту по Teer 0-3 Дякую
-
Скажіть будь ласка, тут можна отримати відповіді щодо заповнення анкет на федеральному рівні після отримання номінації?
-
Привіт! Що таке EOI ьа AOR?😅
-
Програма та сама, що і для тих, хто працює по TEER 4-5. Skilled workers in Manitoba, SWM
-
Звичайно
-
Заповнюю федеральний етап У activity history Якщо я навчалася та працювала у той самий час , що треба вказувати ? Чи можна, щоб воно накладалося? Бо в анкеті на куает не можна було
-
EOI - expression of interest. Ваша клятва жити та працювати в Манітобі, яка заповнюється, щоб пройти вибірку AOR acknowledgement of receipt, федеральний офіцер надсилає підтвердження, що ваша аплікація прийнята.
-
Всим гарного дня. Підкажіть будь-ласка чи є тут люди які робили своїм дітям паспорт вже в Канаді? При подачі на PR треба вклеювати візу дитині в новий паспорт чи можна предʼявити ту що зараз в моєму паспорті?
-
Добрий вечір. Допоможіть врятувати мої нервові клітини. Вже око сіпається. Заповнює аплікацію на номінацію. Система не пропускає розділ Job offer. По чоловіку надала Джоб оффер. У мене його немає. І видати заднім числом компанія не може….. тому ще раз загрузила свій веріфікейшн леттер і від себе зазначила, що джоб оффер компанія не давала. Назви компанії вказані однаково на Employment page і на Job offer page. До системі може не подобатись??????
-
Є все у закріплених повідомленнях. Тисніть на #video і шукайте по чату
-
Доброго дня підкажіть маю фулл тайм роботу вже 8 місяців маю CELPIP 4 , що далі робити?може в когось є покрокова інструкція?
-
Біля кожної роботи в канаді потрібно завантажит дозвіл на роботу
-
Ви ворк перміт вказували ?
-
Теж таке питання Якщо навчався та працював в той самий час Що вказувати у персонал хісторі?
-
Скажіть ,будь-ласка .Документи переводили в Вініпезі чи можна скан копії перевести в Україні?
-
А завіряти треба?
-
Привіт. Ні в мене, ні в чоловіка нема атестатів зі школи. Прочитала, що треба додати листи-пояснення. Як я розумію, це треба цей лист підкріпити в те місце, де має бути атестат? Чи це має бути окремо форма?
-
Я робив скан копії в Україні
22 Jan 2023, 05:40
78050/229779
3 minutes ago