Імміграція до Манітоби
-
Добрий день всім! Питання по Work Permit: Моя дружина і діти в Канаді отримали по CUAET Work Permit, Study Permit, але я зараз в Україні з Visitor Visa (CUAET) в паспорті. Якщо я приїду в Канаду після березня 2024, то я зможу отримати Work Permit згідно Open work permits for family members of foreign workers? Те, що я прочитав, то ТАК, але запитати все одно хочу) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html
-
Маю питания. Якщо у WP вказано цільову провінцію Ontario, це має якесь значення при працевлаштуванні або для MPNP?
-
а вам після отримання візи хіба не приходив лист з номером ворк перміта та датою?
-
Ні. Такого листа не було(.
-
так, скоріш за все це візітор. може тому нема автоматично ворк перміту. У мого чоловіка ворк віза на три роки
-
До кінця дії паспорту, до 2027
-
а отримали Візітор візу собі? на 10 років
-
Проблема в тому , що ми оформляли через Візовий центр і особистого доступу немає до кабінету (серпень 2022 року отримали)
-
З чим це повязано, цікаво. У мого чоловіка не Візітор, а Ворк віза на три роки вклеєна.
-
Може, подивіться в кабінеті, пропустили може
-
Дивно. Мій чоловік отримав візу минулого тижня, і відразу після вклейки прийшов лист про те, що йому видадуть ворк перміт в аеропорту, що дійсний до 2026 року. І там же номер ворк перміту і дата.
-
Так, я знаю, вони там так і пишуть. Але це хоть щось, аніж з пустими руками їхати.
-
Цей лист не є гарантією, що ворк перміт дадуть. Остаточнє рішення за офіцером в аеропорту. Для аплікантів поза Канадаю, ворк перміти видають тільки в аеропорту, а не надсилають поштою чи імейлом.
-
Зараз, напевно, точно не сказати.
-
Я тому і запитую....
-
І я думаю, якщо віза воркер та є цей лист і людина їде до своєї сімї, то нема ніяких причин НЕ дати ворк перміт. Хіба що якісь надзвичайні ситуації. Інакше вони б не надсилали ці листи.