Імміграція до Манітоби
-
Якщо пройшло півроку та 10 днів. Чи можна вже подаватись?
-
Підкажіть, будь ласка, як правильніше зробити виписку по рахунку якщо основна сума є на Savings але також на Chequing. У CIBC додатку можна зробити eStatement тільки по одному з рахунків, немає загального(спільного). Питання.... як краще зробити по двох рахунках і окремо завантажити чи перекинути гроші з чекінг на сейвінг і зробити тільки сейвінг?
-
Друзі на подачу на самий перший етап треба пів роки відпрацювати. Питання. Святкові дні віднімаються від відпрацьованого часу?
-
так😀
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Google: mpnp draw eoi
-
Де можна подивитися які бали були на останній вибірці по SWM?
-
Доброго дня, шановна громада! В мене виникло питання що до MPNP Self-assessment Worksheet, там де треба набрати 60 балів. Не можу зрозуміти, якщо я зараз працюю у Манітобі, чи потрібне мені це тестування? Бо вони пишуть, що усі повинні пройти це тестування, за винятком аплікантів що наразі працюють у Манітобі. Дякую усім за відповіді.
-
за роботу у Манітобі - у вас 12 балів
-
Бо без стажу роботи 60 балів можу не набрати
-
Мовний тест пройду, англійска є. В мене проблема з підтвердженням стажу роботи. То ж не можу зрозуміти, чи потрібно додавати бали з цієї таблиці коли подаюсь на номинацию, чи ні, якщо я вже працюю у Манітобі.
-
мовний тест по SWO -обов"язковий. мінімум CLB4 для українців
-
Дійсно є таке, дякую вам!
-
Так, побачив, дякую!
-
а там є "звязок з провінцією" робота більше 6 місяців дає 12 балів
-
це ви показали стаж роботи
-
factor 5
-
Дякую вам за відповіді. Скажіть будь ласка, де я можу знайти цю інформацію? Я скачав цю таблицю, MPNP Self-assessment, та там немає нічого про 12 балів за работу у Манітобі.
-
якщо є овіта вища, мова на 5, то ви наберете 61
-
вища?
22 Jan 2023, 05:40
78175/231944
3 minutes ago