Імміграція до Манітоби
-
Я хочу брати
-
Написала в Приват
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи треба складати English для teer 3?
-
Підкажіть будь ласка, чи потрібно вносити український паспорт на федеральному етапі, бо там є запитання про National identity document, і питання про термін завершення. Але ж наші внутрішні паспорти не мають терміну придатності
-
А якщо більше 45? І немає ІД, то можна додати умовно 15 років😉
-
Точно, я й забула про це
-
В мого чоловіка український паспорт книжечка, ми вказали що строк дії паспорта в той день коли чоловікові буде 45 років. Бо треба ж буде вклеювати нове фото. А в мене ID картка, в неї 10 років строк дії.
-
А що означає dependant child type A,B,C?
-
Так, пишіть 4.
-
Чи можна буде на федеральному етапі підгружати внутрішній український паспорт, якщо не була вклеєна фотографія у 45 років? Адже він відсіється не дійсним. Хтось стикався з цим? Дякую
-
Схоже, що ні. Для підтвердження стажу, щоб отримати бали, потрібно підтвердити безперервний досвід тривалістю 1 рік і більше.
-
Ще таке питання, справку про несудимість із Ізраїля хтось брав? Як її взяти із Канади
-
Якщо teer 3, то екзамен з англійської не є обов'язковим. Але чисто моя порада, якщо відчуваєте, що здасте хоча б на CLB4, то ідіть здавайте і додавайте сертифікат з балами до заявки. Буде значно менше нервів в процесі.
-
Так само робив.