Імміграція до Манітоби
-
Це не велосипед, це законодавство України про тривалість чинності внутрішнього паспорта громадянина України.
-
Постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2022 р. № 1202 встановлено, що паспорти громадян України у формі картки, строк дії яких закінчився за 30 днів до 24 лютого 2022 р. та після 24 лютого 2022 р., та паспорти громадянина України зразка 1994 року, до яких не вклеєно фотокартку особи у разі досягнення нею 25- чи 45-річного віку, строк вклеювання до яких настав за 30 днів до 24 лютого 2022 р. та після 24 лютого 2022 р., є документами, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України та підлягають обміну або вклеюванню нових фотокарток відповідно до досягнутого віку протягом 30 календарних днів з дня припинення чи скасування воєнного стану.
-
Якщо я йшла за спецвибіркою Для українців, тобто swo Чи ок, що у номінації написано swm?
-
Я чому питаю Якщо я йшла через swo ( спецвибірка), то на федеральний етап все одно треба вказувати у Provincial Stream Skilled worker in Manitoba ?
-
@weswestern Допоможіть будь ласка
-
А підкажіть, будь ласка, чи є у вас в номінації обмеження щодо роботодавця чи фаху?
-
Ви йшли по SWO?
-
Доброї ночі. Ще таке питання, справку про несудимість з Ізраїля хтось брав? Як її взяти з Канади
-
Написано Ні
-
У знайомої взагалі немає внутрішнього паспорта України вже багато років (мешкала закордоном). Так і на CUAET подавалася, лише з закордонним укр паспортом. Отримала візу на 3 роки. На PR ще не подавала.
-
Іду) поки ще на етапі провінційного розгляду. То, так цікавлюсь
-
На федеральний етап оригінали вже не потрібні ? Тільки переклади ? Чи треба обʼєднувати у один пдф файл ?
-
Та ж фігня Хто отримав номінацію по SWO? Є такі ?? Що у вас писало у prov stream ?
-
Все норм, головне, щоб в середньому вийшло не менше 30 год/тиждень за останні 6 місяців What is considered ‘full-time employment’ in the MPNP? Full-time employment constitutes a minimum of 30 hours/week. Shift work, in which you may have variable hours each week, can be considered if you can demonstrate that you have an average of 30 hours/week over a six month period. www.uwinnipeg.ca/iirss/docs/mpnp.pdf
-
Ну спецвибірка не є SWO
-
Хм.. дивно по SWO поле де Employer мало б бути порожнім ..
-
У мене також у номінації написано Skilled worker in Manitoba Хоча я йшов за спецвибіркою
-
Так
-
А Employer у вас вказаний в номінації ?
-
Ні У мене просто не лонг терм контракт
22 Jan 2023, 05:40
78378/238482
8 minutes ago