Імміграція до Манітоби
-
На федеральний етап оригінали вже не потрібні ? Тільки переклади ? Чи треба обʼєднувати у один пдф файл ?
-
Та ж фігня Хто отримав номінацію по SWO? Є такі ?? Що у вас писало у prov stream ?
-
Все норм, головне, щоб в середньому вийшло не менше 30 год/тиждень за останні 6 місяців What is considered ‘full-time employment’ in the MPNP? Full-time employment constitutes a minimum of 30 hours/week. Shift work, in which you may have variable hours each week, can be considered if you can demonstrate that you have an average of 30 hours/week over a six month period. www.uwinnipeg.ca/iirss/docs/mpnp.pdf
-
Ну спецвибірка не є SWO
-
Хм.. дивно по SWO поле де Employer мало б бути порожнім ..
-
У мене також у номінації написано Skilled worker in Manitoba Хоча я йшов за спецвибіркою
-
Так
-
А Employer у вас вказаний в номінації ?
-
Ні У мене просто не лонг терм контракт
-
А з роботи попередньої ви звільнялись чи як?
-
У мене в ЕОІ точно було SWO Та draw був окремий , special measures for Ukrainians
-
Ні Якщо б так було Була б відмова Вони самі не змінюють стрім Треба було б новий ЕОІ я на роботі рахуюся темпорарі А з чого ви взяли, що поле має бути пустим ? Ви бачили номінації по спецвибіркам?
-
Хм, може вони на роботу телефонували і ті сказали що ви у них permanent employee ?
-
SWO та спецвибірка - це різні речі SWO - подача з закордону
-
Бачив приклад номінації SWO з інтернету ( не саме для українців), приклад скину, але думаю що з чату ті хто вже отримав зможуть завтра прояснити
-
в чаті зараз ніч, як і в Манітобі
-
Невже в чаті немає Більше людей , хто отримав номінацію по спецвибірці?
-
У мене написан Роботодавець та Skilled Worker Manitoba Мені ніхто не телефонував Дозапиту не було ЕОІ було на SWO Self assessment також прикладав з 60 б
-
Ох) я вже поплутав день з ніччю з цим PR
-
1:40 ночі зараз
22 Jan 2023, 05:40
78389/230260
less than a minute ago