Імміграція до Манітоби
-
І ще питання: що значить залишатися тимчасовим резидентом Канади?
-
А якщо я вже прдам заявку на провінційний етап і через деякий час чоловік виїде з Канади, чи потрвбно мені якось поввдомляти цей факт іміграційним службам?...десь читала, що про всі зміни, які відбуваються в сім'ї напротязі розгляду pr аплікацій, треба повідомляти ( писати пояснювальні листи)
-
Привіт, усім дякую за таку круту підтримку в цій групі. Маю питання, якщо хтось стикався з подібним чи володіє правильною інформацією, буду вдячна за підказку. Працюю inside sale representatives, подаю EOI і де Noc вказую номер. Прогуглила, мені показує що NOC 64100, але в описі цей NOC для Рітейл позицій( внизу скрін) а у мене не Рітейл. Є інший NOC 64101 sales and account representative- wholesale trade, який по опису більше підходить. Не знаю вказувати
-
Manufacturing company, inside sales звонить і домовляється про мітинги. По суті це телесейлз
-
Можна. Нам так дали для дитини
-
Ми тут живемо вже 10 місяців, я і чоловік мажмо на 3 роки work permit, якщо при цьому чоловік виїзжає більше ніж на 4 місяці, чи в такому випалку це буле проблемою в отриманні pr на нього?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи треба перекладали документи (окрім диплому про вищу освіту і атестату про шкільну освіту 11клас) ще й атестат про закінчення 9 класу?)
-
Супер) дякую за відповідь 🤝
-
Добре) це 💯 відсоткова інфа?
-
Вибачте, що питаю, CUAET віза- це ж і є віза тимчасового резиденства? Тобто якщо у нас віза до кінця дії паспорта і є work permit на 3 роки, чоловік може виїзжати з Канади на будь-який термін і в'їзжати в рамках строка дії work permita? Правильно я розумію?)