Імміграція до Манітоби
-
Ми тут живемо вже 10 місяців, я і чоловік мажмо на 3 роки work permit, якщо при цьому чоловік виїзжає більше ніж на 4 місяці, чи в такому випалку це буле проблемою в отриманні pr на нього?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи треба перекладали документи (окрім диплому про вищу освіту і атестату про шкільну освіту 11клас) ще й атестат про закінчення 9 класу?)
-
Супер) дякую за відповідь 🤝
-
Добре) це 💯 відсоткова інфа?
-
Вибачте, що питаю, CUAET віза- це ж і є віза тимчасового резиденства? Тобто якщо у нас віза до кінця дії паспорта і є work permit на 3 роки, чоловік може виїзжати з Канади на будь-який термін і в'їзжати в рамках строка дії work permita? Правильно я розумію?)
-
Доброго дня,підкажіть чи була вже виборча по SWM та який був прохідний бал?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
Работодавець стоїть Але restrictions of employment - NO Спілкувалася ще з людьми , хто теж отримав У багатьох теж саме І стоїть новий роботодавець у кого зараз працюють , а працювали 6 м на іншого Я ж роботу не змінювала Але вказала що у мене темпорарі контракт Але приклала джоб офер Може вони на основі цього написали роботодавця , що я вже працюю тут та маю роботодавця і Работа фул тайм Не знаю Скоріш за все писати нічого не буду Перевірила анкети , усюди все мною Заповнено коректно Жодного дозапиту від офіцера Буду подаватися на фед етап
-
Як тільки ви починаєте сплачувати налоги в Канаді, або перебуваєте більше 6 місяців, ви автоматично стаєте резидентом Канади
-
Віза дає лише право в'їзду. Підтвердженням вашого тимчасового резиденства є ворк перміт.
-
Я теж йшов через сво Але поставили роботодавця У мене тимчасовий контракт але без дати закінчення У ЕОІ було сво , та вибірка по сво пройшла Але написали роботодавця та СВМ у самій номінації 🙁 Це не є проблемою , так як я не планую звільнятися і після контракту мені дадуть постійний Про це доречі писав у плані Але все одно , турбує
-
Chuuds is looking for full or part time cashiers or gas pump operators. Full-time night cashier from 11:00 p.m. to 7:00 a.m Part time morning/evening cashier and gas pump Shifts work from 7:30 a.m. to 3:30 p.m 15:30 to 23:30 from 10 a.m. to 6 p.m. Location Gimli, Manitoba.
-
Не обов'язково, знаю людей яким ніхто не телефонував, а от кому телефонували не знаю. Можливо такі відгукнуться у групі? Цікаво.