Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Підскажіть, будь ласка, в Вінніпегі волонтери працюють кожного дня ( аеропорт)? Чи субота неділя вихідний. І з якого по який час . Дякую
-
А тут питання самому цікаве. На оф сайті сказано, що вони заявки на перміт будуть приймати до кінця березня. Ті хто отримали попереднє одобрення на пошту, получається, що заявка в них уже подана? Просто я не впевнений, що мене до березня випустять ((( це не моя провина, я б хоч зараз прилетів
-
Все залежить від офіцера, можливо обидва варіанта
-
Головне його мати на руках,а потім вже можна робити хто як хоче
-
В березні планую летіти до Канади за ворк пермітом
-
Дякую,надіюся так і буде,хоча ходять слухи що програма до березня
-
Вам добре вийшло,видали повноцінний
-
Візітур,паспорт до 2031
-
Отримала візу в березні, 24.03.2022. Цього ж дня погоджено work permit. 07.10.2022 прилетіла до Канади. В аеропорті видали work permit, дійсний до 06.10.2025
-
Якщо 2 людини подаються, один з них головний заявник, а інший просто йде як член родини. Чи потрібно обом здавати тест з англійської чи має здавати тільки основний заявник? Дякую
-
Добрий вечір! Підкажіть, criminal background check потрібен лише на федеральному етапі подачі на PR? Для провінційного етапу його ще не треба робити (у списку документів я його не знайшла)? І чи можете порадити агентство, де можна зробити перевірку (бо мені треба з 4 країн робити 😭). Дякую.
-
Дякую