Імміграція до Манітоби
-
А на провінційному етапі ви як вказували?
-
Вітаємо, vyywcsc! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
HEALT CARD Ще немає пластикової карти, при оформленні заявки на отримання карти, не дали ніякого номеру. Писала на пошту, відповіді ніякої немає. Потрібно терміново до лікаря, підкажіть будь ласка що робити в такому випадку? Де можна взяти номер хелт карти?
-
Поясніть будьласка. якщо по програмі SWO потрібні кошти щоб були на рахунку, вони є. Але ще і є кредит на авто... як це правильно рахується? Бо в мене зараз виникло таке питання, бо я гроші є та я розглядаю придбання авто для дружини, так как в мене є робоча та мене возять якщо немає робочого авто. Але для дружини хочу придбати. як це буде рахуватист при подачі на пр, чи почекати поки отримаю пр і потім вже купувати.
-
Так, але людина запитала про інший платіж. І багатьом хто по CUAET приїхав зараховували ту біометрію, що вони здавали на CUAET. Так само, як і медичний огляд. Прийде додатковий запит ще раз пройти біометрію чи медичний огляд, тоді так, доведеться ще доплачувати за них. Але поки що потрібно платити тільки вказані суми
-
Добрий день, маю декілька запитань Мені 16 років і під час оформлення візи в мене запросили додаткові документи: •моє свідоцтво народження •доказ, що я є родичкою людини в Канаді, до якої їду та документи цієї людини •паспорти моїх батьків •дозвіл батьків на виїзд Запитання: 1. Які строки подачі додаткових документів? 2. В якій формі має бути лист звернення від батьків і чи потрібно його нотаріально завіряти? 3. Яким чином мені довести, що я є родичкою зі своєю двоюрідною сестрою? І найважливіше запитання: В листі вказано що подати додаткові документи треба до певних дат, де їх можна побачити? В особистому кабінеті не знайшла