Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, в якій бібліотеці можна зробити якісні скани документів, що підходять на подачу? А то я зробила поряд з домом, а зараз продивляюсь, вони якісь не дуже якісні. Мало важать.
-
Ось так
-
Я сама перекладала документи, потів в іміграційному центрі завіряла. Можна у перекладачів з України також зробити
-
Всіх вітаю! Поотрібна порада Маємо диплом, двомовний(англ та укр), оригінал якого в Україні так як продовжуємо навчання, нічого не завіряли, думали що так пройде, але не не пускає система далі, як порадите вийти з цієї ситуації?
-
В будь-якій public бібліотеці скануйте, вибирайте в налаштуваннях якість 300 dpi та кольорові. Можна спробувати 600 dpi, але розмір файлу має бути не більші 2 Mb для номінації. Нормально, що розмір файлів малий, то ж pdf.
-
Так, але не додумалась. Я вважала, що там в будь-якому разі добрі скани будуть. Дякую за підсказку, спробую ще раз
-
Ви ж обирали сканувати на email? Там в правому чи в лівому нижньому кутку екрану буде кнопка "Options" чи якось так. Там можно буде обрати якість. А потім вже кнопка "Send" (відправити скан на Ваш email)
-
а там можна вибирати? бо мені просто показали, як сканувати, але я нічого не вибирала. зараз дивлюся, що при збільшенні якість не дуже добра
-
Вони на пошту приходять в форматі pdf
-
Це в мене в аплікації пишуть так у розділі загрузити доки
-
Але і ті що 300 pdi відкриваєш, вони наче не дуже. А коли збільшуєш, но все добре читається
-
For scanned documents please use a minimum resolution of 200 DPI
-
Я зрозуміла, дякую. А як перевірити ті DPI у пдф, не знаєте?