Імміграція до Манітоби
-
9500 на 2023 ліміт провінції по всіх програмах.
-
Ви не вказуєте як dependants їх.
-
А не підскажите де можно подивиться перерив всі розділи вже
-
Там де персонал хісторі за 10 років Там де я не працював я написав що вчився Але як бути з періодом де я працював і вчився одночасно ? Вказувати роботу ?
-
Навчання є навчання, робота є робота.
-
Дякую. Зрозумів
-
має бути certificate of registration у Манітобі. Філія (branch) чи якась інша назва - це неважливо. Якщо ваша компанія має офіс у Манітобі, то все окей. Вони просто б не змогли мати офіс
-
чи просто запитувати не терміни бранч чи департамент а чи мають реєстрацію тут
-
Тобто має бути department , brunch не підходить, я уточнюю це щоб ліпше завтра канадців розуміти , і їх відповіді на мої питання
-
Дякую,але хочу знати скільки в реальному часі,бо в інших частих пишуть до 2 тижнів 🤷♂
-
immigratemanitoba.com/data/monthly-data-2023/
-
Конкретно мені зробили за 4 календарних ( з них 2 були святами/вихідними)
-
Добрий день! Маю питання: В чоловіка( іноземець) закінчується строк дії його паспорту( до листопада) відповідно і віза і WP, наразі вже маємо можливість (6 місяців праці) заповнювати EOI, він головний аплікант. Паспорт його посольство робить за 10 днів. Чи можемо ми зараз податись з його старим паспортом і пермітом на EOI, а коли прийде апрув подаватись на MPNP, поновимо інформацію. Але ж не факт, що на той момент будемо мати новий перміт, то чи можна буде надати отой тимчасовий номер, допоки матимемо новий перміт? Дякую
-
Дуже дякую ☺️
-
Як отримаєте новий перміт, то відскануєте його і додасте. Також можете додати лист від IRCC - він прийде як submission confirmation.
-
Зрозумів, дякую велике , але те що компанія в манітобі не гуглится це поганий знак?
-
Я отримала результати на 4й робочий день
-
І паспорт новий ми також можемо додати, я правильно розумію?
-
Я здав у суботу, результати отримав у вівторок.
-
Доброго дня. аналогічна ситуація. Чи вдалося вам знайти відповідь?
22 Jan 2023, 05:40
78771/229174
3 minutes ago