Імміграція до Манітоби
-
Добрый день, я несовершеннолетняя, заполняю сейчас анкету разрешение родителей на мой въезд в Канаду Подскажите пожалуйста, могу ли я указать в той графе(name of hotel or other accommodation),адрес гостиницы в которую селят по программе Cuaet по приезду?
-
Доброго дня, я неповнолітня, зараз заповнюю анкету дозвіл батьків на мій в'їзд до Канади Підкажіть будь ласка, чи можу я вказати в тій графі( name of hotel or other accommodation)адресу готелю в яку селять за програмою Cuaet після приїзду?
-
Дякую, спробую
-
Так. Потрібно.
-
IMM5406 Чи треба заповнювати дані про батьків, якщо вони звісно не подаються ? Я подаюся сам на PR Пошук по чату мене заплутав Є різні відповіді
-
Підкажіть якщо у договорі прописано casual (ніде не має згадки про full time) але що тижня у мене виходить по 30 годин. Чи така робота годиться для PR?
-
Обов'язково. Можна оформити через дію. Висилається на фізичну адресу в Україні. І переклад потрібно
-
Тобто ще раз для тупого У мене немає Дружини та дітей Мені 30 років Я батьків вказує все одно ? Це просто дані про родину ? Так?
-
Так. А тамде немає що писать(дружини)-not applicable
-
Дякую !
-
Так, просто дані про батьків. Але не сплутайте, інформація про батьків - там, де її запитують. А там, де dependants - то це ваша дружина і діти. Якщо дружини і дітей нема, то нема dependants.
-
@banofbot
-
With so many platform available I think I have found the right one. I earned about $10,500 in 2days with a little token from this platform, I tested with $1,000 to prove it genuity first. If I enjoy this privilege all alone, it shows how ungrateful I am because it was recommended by someone here as well and I joined the channel. I'm happy to recommend someone to join too, tested and trusted. @Trader_robert1_fx t.me/account_manager_crypto_tradiing
-
IMM5669 Personal History Якщо я досі працюю , то що вказувати в “TO” , там де дата? Чи можна вказати серпень місяця , ну тобто місяць заповнення Опції , щоб поставити галочку «презент» немає
-
@Nestvik хоче кікнути Maria Louis з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Дуже допомогли, дякую вам!
-
Підкажіть а довідка про не судимість на номінацію не потрібна лише на федеральному єтапі ?
-
А словом "present" прописати хіба не можна? У мене є скріншот на компі з моєї аплікації, але то я вже завтра зможу тільки глянути, бо вже в ліжку))
-
Так, аж на федеральному етапі.
-
Напишіть - ongoing.
22 Jan 2023, 05:40
78823/231106
10 minutes ago