Імміграція до Манітоби
-
UPD питання. Виявила, що засабмітила ЕОІ з 387 балами, відповідь на запитання про поточний джоб офер позитивна, але 500 балів не зараховано. Віконця про TEER ніде немає і хоча написано, що інфу можна редагувати, нічого не змінюється в балах по цих пунктах. Буду дуже вдячна, якщо поділитеся досвідом, як можна це виправити та чи було таке у когось 🙏
-
Ви вказали, що ви резидент Канади чи України?
-
SWO, хоча я вказала, що працюю зараз.
-
Доброго вечора! В аплікації на федеральний етап потрібно прикріпити пройдений медогляд. Я проходила більше року тому, коли прилетіла в Канаду. Він підійде чи потрібно знову проходити? Дякую
-
рекомендують на SWM чи SWO?
-
Канади
-
Тут потрібно no
-
і цього питання на жодній вкладці немає
-
У мене це вікно от так виглядає
-
перед What is your current occupation
-
дивіться уважно внизу
-
у мене немає цього запитання взагалі(((
-
Have you received a long-term, full-time job offer from your employer in Manitoba?
-
У мене тут кілька питань в одному: Have you graduated in the past 3 years from an approved post-secondary program in Manitoba from a minimum 1-year program of full-time coursework; AND Do you have a full-time job offer from an eligible Manitoba employer, with a minimum 1-year contract, in an occupation on Manitoba’s published In-Demand Occupations list that is consistent with the post-secondary program you completed in Manitoba; AND Do you have at least CLB/NCLC 7 (or equivalent) in all four skill areas? YES/NO
-
там де контракт - що написали?*
-
Та ні, не дивне) Там просто запитання 3в1 ) Чи є у вас хоча б рік освіти у Манітобі за останні 3 роки, чи є контакт, мінімум на рік, по професії вашого навчання і чи є CLB7.)
-
Хм, Дивне питання про CLB7.
-
ооо, вийшло! дякую дуже!
-
Упс, я і не знала про це. Позавантажила купу всього також 😅
-
Я біомеирію не додавала, але зараз вже бачу, що підтягнулася і моя, і старшого сина
22 Jan 2023, 05:40
78860/233455
less than a minute ago