Імміграція до Манітоби
-
Взагалі такі питання у чаті про життя у Манітобі - t.me/ManitobaLife. Якщо там скористаєтесь пошуком то це обговорювалося. Цей чат має іншу тему.
-
Дотримуйтесь правил чату, а саме мова спілкування
-
Regional Connections також допомагають з цим якщо є складності.
-
Manitoba Start, Immigrant Centre допомогають із складанням резюме. Там це безкоштовно
-
Добрий вечір. Чи хтось може допомогти зі зразком документу на підтвердження досвіду роботи?Як він має виглядати? Чи це довільна форма з переліком обов'язків? Моя компанія такого ще нікому не видавала і дуже спантеличені. Наперед вдячна і вибачаюсь, якщо вже це питання обговорювали раніше. Не знайшла інф.
-
буду дізнаватись, дякую 👍🏼
-
дякую, я прошу поради не про те, яке рішення прийняти і чи шуками фултайм а пораду програми куди підходить мій набір, або ж навпаки, що не підходить бо повна зайнятість то основна вимога
-
Порада типу знайти вам фултайм роботу гарна чи ні? Якої поради ви очікуєте? Чоловік так само як і ви зможе створити профіль та податись через swm програму, якщо відповідатиме вимогам і ви причепом, якщо не відповідає вимогам, то повертаємось до початку цього комента. Все просто 😂 (це якщо ви розглядаєте провінційні програми) Друга річ, якщо ви маєте дійсно гарну мову, освіту та інше і можете подаватись через ЕxpressEntry. Але не буде ніхто вам радити як вам прийняти рішення, бо його ви повинні прийняти самі
-
Дякую 😊
-
Анкета для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?pli=1&pli=1
-
В файлах чату є форма. Волонтери там не постійно, але часто. Якщо не буде, то там є стаціонарний телефон і інструкція куди дзвонити за готель.
-
А случаем немае у вас силки для заповненя ті хто приїзжають щоб волонтери зустріли?
-
Такого немає. Там постійно різні люди волонтерять.